Scooby-Doo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @Łowca - Dzięki przyjacielu Również Pozdrawiam i 3maj się !
Scooby-Doo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jutro , albo w poniedziałek Red Poison kończy żywota Tak , jej czas już nadszedł , trichomy sprawdzone 80% mleczko i też sporo bursztynów się zrobiło Szybko coś nie ? Dobrze , że tym razem producent pomylił się w drugą stronę - SweetSeeds twierdzi , że określenie płci powinno być ok. 3go tygodnia życia a u mojej panienki wyszło 12-13 dzień - więc w sumie wychodzi podobnie Już nie mogę się doczekać Blow Mind napewno skorzysta i ostatnie tygodnie życia będzie miała luz i cały potencjał niech ładuje w szyszki...a trochę ich jest Ostatni up z życia Red 'a jutro albo w poniedziałek , ewentualnie we wtorek Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Hallo Wszystkim To ostatni up z życia Red Poison - panienka ścięta dzisiaj z samiutkiego rana. Trichomy były takie jak lubię i po małym teście powiem , że działa też jak lubię Energetyzujący haj , żaden kanapowgniatacz - che się gadać , skakać a czasem nawet tańczyć Super palonko ! Dawno takiego nie miałem - i mimo , że scięta jakiś ponad tydzień przed czasem - teoretycznie ( bo w praktyce to bywa często inaczej ) - to jest idealnie. Sampel suszony na szybko - ale smak saskakująco dobry jak na szybie suszenie - jak dojdzie samo będzie optymalnie. Dużo z niej nie będzie - obstawiam ok 20g. maxymalnie , ale za to Blow Mind ma więcej swobody - trochę lipa z tym moim boxem , że dwie panienki na pełnym flo nie mieszczą mi się ...ale nie ma co narzekać , tak już musi zostać. RED POISON - harvest Co do Blow Mind to panna ma się dobrze , odkąd RP opusciła boxa BM zaczęła "pachnieć" ciut mniej - pewnie nie lubiła konkurencji Fotki wrzucę pewnie jutro. Pozdrawiam 3
Miś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A jeszcze niedawno był takie małe, szybko poszło 1
Łowca Kurdli Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 szybko dorastają tylko my się nie starzejemy Ładnie poszło, gratulacje 1
Scooby-Doo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No faktycznie , szybciutko hehe Teraz czekam , aż Blow Mind dojdzie do końca - ale z nią to czuje , że sie jeszcze zejdzie ...ewidętnie się jej nie śpieszy
yo'man Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 33 dni od kielka, toz to kierwa istny rekord toru !!! Nigdy nie widzialem takiego tempa, pelen szacun 1
Dzielnicowy Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 W 33 dni ona doszła??? Tak szybko??? 1
Miś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Z tego co widzę, to jakieś 46-47 dni 1
Dzielnicowy Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No przed chwilą liczyłem, to wyszło mi 45 Gdyby była taka odmiana co w 33 dochodzi 1
Recommended Posts