Łowca Kurdli Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 a to szmata nie wytrzymała tylko na koniec musiała bananem trącić... Powodzonka w następnym projekcie. PS. Wiesz już co na tapetę bierzesz w następnej uprawie? Ta twoja lampa jest taka sama jak moja tylko się inaczej nazywa ach te Chińczyki 2
Scooby-Doo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A no właśnie , pieprzona locha Dobrze , że to na końcówkę niż w połowie by sie miała wysypać. Tak , pestki już czekają. CheeseSkunk@Sensi & BingBangAuto@GreenHouse Dzisiaj przepiorę trochę te donice , zamówię ziemię i ruszam znowu No , Chinole są zajebiści ale ile rzeczy ułatwiają Pozdrawiam
Ambasadorka Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 5 godzin temu, Łowca Kurdli napisał: a to szmata nie wytrzymała tylko na koniec musiała bananem trącić... bardzo brzydko to brzmi mówiąc o roślinach w ten sposób. 3
Łowca Kurdli Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 przepraszam więcej już nie będę 3
bart85 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 szkoda, ze te banany wtskoczyly, ale topki i tak zace gratki i powodzenia z nastepna uprawa ja jeszcze tydzien trzymam swoje hazy, kosa i ruszam z SLH musze tylko nawozy zakupic jeszcze, ale myślę ze moge zrobic to spokojnie do 1-2 tygodni po tym jak pestka wyladuje w ziemi 1
Scooby-Doo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 @Łowca - co Ty nie przepraszaj To normalne - w sytuacji gdy oczekujesz na to , że roślina się odwdzięczy za dobre traktowanie , dobrym , smacznym plonem a ona na samej końcówce wyskakuje z takim gównem - to nie sposób nie wyzwać jej od szmat Owszem to roślina , ale my jesteśmy ludźmi i hamowanie emocji czy udawanie w dupę grzecznych to trochę hipokryzja. Więc , ja też ją zwyzywałem - od starych szmat - chociaż może powinienem od Grodzkich ? @bart - a no szkoda , jak ch..j szkoda. Chciałem ją skosić za ok. tydzień / dwa , a tu taki zonk. Ziółko schnie , zobaczymy ile mu się zejdzie. Spory plus to to , że dawno nie miałem rośliny z tak dużą ilością żywicy - nożyczki wyrzucowne po trymie Wniosek - na przyszłość odpuszam nieprzetestowane i nowe odmiany - szkoda czasu , prądu i nerw na koniec. Jak ziółko porządnie przeschnie napiszę ile tak mniej wiecej wyszło i postaram się wstawić jakąś fotkę suszu. Pozdrawiam 5
Scooby-Doo Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 No i dobra Czas wstawić fotki suszu i dać krótki opis co i jak. Więc temat ładnie podeschł , jest już w słoiczku i się curruje Jednak wdłg. mnie ma działanie typowe jak dla Indi - dziwne , skoro to typowa Sati - jak twierdzi producent. Wchodzi bardziej zamulająco i dezorientująco na głowę - nogi się troche plączą , ale z tymi nogami to mam tak po każdym ziółku Narazie dupy nie urywa. Red Poison - zdecydowanie bardziej mi odpowiadała - choć zostało jej raptem na dwa baty I mimo , że ścięta kilka dni szybciej od Blow Mind to daje fajniejszy efekt. Dzisiaj ukręcę porządnego lolka i zobaczymy co i jak - tak dla pewności Co do ilości - to z tego co widzę będzie ok. 25 g - więc całkiem OK. Na koniec ,chciałem Podziękować Wszystkim ludziom dobrej woli udzielającym się w moim temacie Do nastepnego, Pozdrawiam 5
Miś Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Słoik z pysznościami, to co misie lubią najbardziej, graty i czekamy na next 3
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 No to czekamy na kolejne nowości 2
Scooby-Doo Opublikowano 3 Września 2016 Autor Opublikowano 3 Września 2016 Dzięki Pany Ale jajca , na 99% Red Poison reweguje Jutro wrzucę fotkę Co prawda zorientowałem się dopiero gdy liski zżółkły , bo nie podlewłem od ścinki - raczej nie spodziweałem się tego A tu sobie listki wypuszcza , ciekawe wczoraj podlałem wodą zobaczymy co będzie jutro. 2
Recommended Posts