MrSmokeWeed Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Ładnie, ładnie Pozdro z fartem do finiszu.
Toksyna Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Euforia naprawdę robi wrażenie. Reszta też bardzo apetyczna. Pozdrawiam.
ZOSTAW Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Opublikowano 23 Lipca 2016 Ile lać wody ostatnio lałem dużo a ziemia dalej sucha ;/ podlewam co 3 dni ok 0,5litra ostatnio dostały litr (3 dni temu) a one dalej chcą pić. Już 2 miesiące od kiełkowania myślę że jeszcze ok mieciąc i będzie ścinka. BigDevil coś niezdrowo wygląda.
Toksyna Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Dużo piją bo gorąco jest. Ale ładnie w masę idą. 1
ZOSTAW Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 Następnym razem autopot+airdome i nie będzie problemu z podlewaniem.
Miś Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Coś im ewidentnie jest, i to już od dawna, jaką wodą podlewasz? biotabsy, więc pewnie pH nie mierzysz?
ZOSTAW Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 mija 9 tydzień Big devil po ostatnich upałach od około 2 tygodni praktycznie się zatrzymał i nie rośnie White widow #2 miał dojść w 8 tygodni wg producenta nasion think difrent (od kiełka do ścinki producent podaje 10/11 tygodni) euforia (ma dojść w 10 tygodni) White widow#1 bez biotabsów 4 sierpnia minie 10 tygodni ale raczej uprawa przeciągnie się do końca miesiąca.
ZOSTAW Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Jeżeli chodzi o wodę to ostatni raz jak sprawdzałem miała ph ok8 ostatnie podlewanie szło mineralną (dobrowianka) White bez biotabsów dostaje to co przeleci przez donice tych na biotabsach + dobrowianka z jakimś nawozem co w rączki wpadnie to leje, roślina miała iść na out ale została jako królik doświadzczalny Jak myślicie dlaczego te liście żółkną, mam nadzieje że przez zbliżające się żniwa
Scooby-Doo Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Przepłucz kranówą - tylko niech postoi kilka godzin żeby zimna nie była Zrób porządny flusz i czekaj. Skoro to 9ty tydzień to nawozy odpuść - w razie czego gdyby pomysł taki się pojawił Pilnuj żeby nie miały zbyt sucho w tym momencie woda im się przyda lej po litrze na roślinę i sprawdzaj wagę donic przed podlaniem a będzie oko. Pozdrawiam 2
SmakMaroca999 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Nawilżacz na kwitnienie? Po co? I przy cooltubie?Rośliny w tym ie ku się znaczną część wody odparowuja przez liście wiec używając nawilzacza prosisz się o pleśń i ja bym wsadził te 250W jakie mycie szyby?Kolejna Twoja przygoda z uprawą i znów dużo znaków zapytania to do poprzedniej strony WW widać uposledzona przez nadmiar azotu za wcześnie finiszuje ni rozbudowuje topowe tylko barwi na miedź pistle i wali liście w top.Dobrowianka dobra woda ja często lecę na niej przez całą uprawę.Życzę wyjścia z problemów sam nie jestem fanem uniwersalnych nawozów biotabs wiec może coś podpowiedzą Tobie growerzy co na nich uprawiają . 2
Recommended Posts