ZOSTAW Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Dzisiaj bigDevil poszedł do ścinki za tydzień degustacja Jeżeli chodzi o resztę to tak trochę bez smaku ale dobrze kopią. zresztą chyba widać po częstotliwośći pojawiania się nowych postów Fotki wrzucę jak będę miał czas.
Drugi Plan Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Tak się zastanawiam zawsze czy wy te liście w końcowej fazie flo obrywacie żeby semple poodsłaniać, czy same opadają?
ZOSTAW Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam po długiej przerwie materiału już nie ma difrent (średni w smaku ale był bardzo mocny) white (bez biotabsów) (dobry w smaku i dobrze kopał) white (biotabs) (średni w smaku i średnio kopał) euforia (dobry smak i dobra moc) big devil (cóż mogło być gorzej...) \/ nie pamiętam które zdjęcie jest które na całości miałem coś koło 75g (nie wiem nie ważyłem) z liści zrobiłem trochę haszu i w sumie dla tego haszu warto było prowadzić tego growloga i zdjęcia haszu
Recommended Posts