PanikaGoryla Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Scotp aka bystre oko hehe to i ja dnia 15 twojego 17 mojego przelaczam pozdro i czekam na up 1
Scooby-Doo Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 @Panika - Dzięki Jutro wrzucę parę fotek.
Drugi Plan Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Scooby nie stosujesz żadnych podstawek pod doniczkę? Nie pęcznieje Ci podłoga, czy coś w ten deseń?
Scooby-Doo Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 @Drugi Plan - nie , nie stosuję nic takiego. Poprostu wystawiam panią z boxa gdy podlewam i wstawiam jak ciut dno przeschnie Więc nie ma obawy , że podłoga boxa odpadnie Dobra , czas na mały up Ogólnie wszystko jest OKO , jak pisałem wczoraj zauważyłem zalążki pistili i faktycznie , mogę to dziś potwierdzić Panienka narazie jest nie za duża , z tym "XL" przy odmianie to chyba ciut przesadzili , ale nie ma co narzekać - trzeba się cieszyć z tego co jest Narazie bez żadnych nawozów doglebowych - 1 oprysk z McCream i kilka podlań "kupami dżdżownic" 100% BiO - bez mineralnych dodatków. Nawóz na flo w porcji 1/2 dawki dopiero za kilka dni. DZIEŃ 14 1
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Piękne zaokraglone liście swiadcza o jej indyjkowym pochodzeniu bedzie kolejny "Antek Usypiacz" panie @ Scooby 1
Scooby-Doo Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 @Smaku - Dzięki za dobre słowo Tak , z tego co wyczytałem to jest przewaga Indi , ale ma być bardziej jak Atuo Purple x NL a ona nie była aż tak kanapowa jak Auto Afghan Zobaczymy jak będzie , tak czy inaczej powinno być dobrze
PanikaGoryla Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Auto afghan upierdala ze szok z tego co mowiles to tez mi na indi wyglada ale zawsze swoje sawsze + elegantura jak zawsze u ciebie 3m sie i pozdrawiam 1
Drwal Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 @Scooby Co Ty opowiadasz, że nie jest za duża? Nie wiem jak z wysokością, ale wszerz idzie pięknie i liście też bardzo soczyste Ona ma dopiero 14 dni Jak zawsze elegancko pozdro 1
Toksyna Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Piękna krępa indyjeczka. Jestem ciekaw czy na flo pokaże te swoje XL. Pozdro 1
Plantator Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Siemmanko☺. A u Ciebie jak zwykle piękne kolory,uśmiechnięte rośliny jednym słowem miód,cód i malina?. Pozdro ziom? 1
Recommended Posts