PanikaGoryla Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Tak ale bede lal razem z growem:) 1
Scooby-Doo Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 @UndeRtakeR & MJ_Mouse - Dzięki 1
Drugi Plan Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 @Panika Goryla Poźno piszę, ale... Właśnie widziałem te relki, ale nigdy nie sprawdzałem wielkości boxa, Ja myślałem, że te planty to jakieś giganty. Teraz dopiero zauważyłem, że taki mały boksik, sprawdzam teraz wcześniejsze rozmiary, te same... I teraz nie mogę uwierzć, jak w tak małych doniczkach takie planty porosły i tak się krzaczyły 2
Scooby-Doo Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 I teraz nie mogę uwierzć, jak w tak małych doniczkach takie planty porosły i tak się krzaczyły @Drugi Plan - lepiej późno niz wcale Oddychajace doniczki są o niebo bardzej wydajne od zwykłych. W 12 litrowej misce - nie rosły takie grube łodygi jak w tej 3,8l - o topach nie wspominając I co jeszcze na + tych donic ? Praktycznie wszystko jest na plus Pozdrawiam 2
Drugi Plan Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Tylko jeszcze się zastanawiam, czy wziąć doniczki tańsze, wykonane z tworzywa PET /admin - link wygasł/ Czy te, które Ty sam stosujesz, z geowłókniny, czyli wychodzi na to, że i to i to jest tego samego /admin - link wygasł/ Tyle, że te pierwsze mają wygodniejsze pojemności, 4L i 7L, mi przydałaby się 7L, bo mam szafkę 30x47x60 Więc naprowadź mnie, co Ty byś zrobił na moim miejscu 1
Scooby-Doo Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 @Drugi Plan - Doniczki Root Pouch Masz do wyboru wielkości: 3,8l , 8l , 12l i 16l Szafke masz ciut mniejszą niż ja - weź to też pod uwagę. U mnie - co prawda pod LED 'em - zawsze muszę robić LST albo łamanko. Więc jak dasz większą donice to tylko trening - bo nie wyrobisz z miejscem na 100% Pozdrawiam
Pasjonista Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Stuku!Puku! Idą goście,drzwi otwórzcie się na ościerz! Jak jest jakieś miejsce w drugim rzędzie to z chęcią się wbije? ;-) Relka goni relke pozazdroscic, w zdrowiu do hepiendu!!! 1
Recommended Posts