Pasjonista Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Czyli szyba cos mogla zablokowałac w wymianie powietrza , zobaczymy jutro. Chyba ze Smaku się wczesniej pojawi i rozkmini co laska dolega.
Miś Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Po przesadzeniu roślina może oklapnąć, ale nawet jeśli to już dawno powinna się podnieść, przesadzałeś chyba 3-4 dni temu?
zasobnik Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 szyba nie blokowała przepływu bo z jednej i drugiej strony była przerwa po mnie więcej 8-10 cm co w sumie daje przelot 20x50 cm Miś - przesadzana była tylko jedna i dlatego właśnie mnie to tak dziwi bo klapnięte obie... do tego ten cheese który nie jest automatem wygląda jak by zaczynał puszczać włochy... po 21ej wrzucę wam foty szczytu bo dla mnie to dziwne jak cholera Chyba nie mam ręki do kwiatów
Toksyna Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Pod koniec ich dnia liście tez tak wyglądają? Nie uszkodziłes korzeni przy przesadzaniu? Światła nigdy za wiele.
zasobnik Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Nie, na pewno nic nie uszkodziłem. Wyszła cała bryła bez problemu. A liście wyglądają tak rano, wieczór i w czasie snu. Nigdy nie otwieram drzwi w nocy. Wczoraj i dziś tylko z tego wzgledu że dzien zaczyna siė o. 21:00 a ostatni raz przed pracą widzę je o 6:00. Ciekawość i troska wygrywa
Toksyna Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Przesusz je trochę i wtedy sama wodę daj. Pozdro 1
zasobnik Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Toksyna - wczoraj podlane... myślisz że to dobry pomysł??
zasobnik Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 dopiero teraz byłem zobaczyć co i jak... Auto się podniosło, cheese mniej... postawiam na suchość. Sorry Toksyna Dziś nic im nie wlewam, ale jak jutro będzie ok to leje im full wody aż się zesrają Temperatura w niektórych miejscach 30 stopni... Dadzą radę Dzikie wszystkim i jutro mam nadzieję że będziemy kontynuować temat Pozdro!
PanikaGoryla Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Nie no zesrac to sie chyba nie zesraja:)
Recommended Posts