Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Panowie i Panie nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć. Jeśli sejm w jakiś sposób poprze ta ustawę, a trochę ciężko mi w to uwierzyć, bo jednak mamy PiS ( oczywiście PO, to takie samo gó**o ), a oni są raczej zawsze na NIE ;), to będziemy mieć naporawdę wielki krok do przodu.

Opublikowano

@dwa pyski chcialbym w to wierzyc mi sie wydaje ze napisal to co chciales uslyszec a pamietaj kto jest jeszcze wsejmie oprucz Kukiz15 to jest bariera PiSiory,PO ktore taki projekt jeden odzrucilo i Swetru ktory jest tylko odlamem partii POpaprancow.To moje zdanie ale chcialbym by to przeszlo tak samo jak Liroy bo to pierwszy krok do kolejnego...

Opublikowano

@smaku wiem ze jest jak piszesz. Ale człowiek się ludzi. Ważne ze coś się dzieje. A pomyślcie ze jakby przeszło to,to ktoś musiałby sprostać zapotrzebowanią rynku konopnego. A to nowa gałąź przemysłu gdzie można legalnie zarobić na tym co się lubi robić. Wiadomo że restrykcje prawne i kupa zalatwiania aby móc działać w temacie.☺ rozmażyłem się ha ha. Pozdro

Opublikowano

@smaku wiem ze jest jak piszesz. Ale człowiek się ludzi. Ważne ze coś się dzieje. A pomyślcie ze jakby przeszło to,to ktoś musiałby sprostać zapotrzebowanią rynku konopnego. A to nowa gałąź przemysłu gdzie można legalnie zarobić na tym co się lubi robić. Wiadomo że restrykcje prawne i kupa zalatwiania aby móc działać w temacie.☺ rozmażyłem się ha ha. Pozdro

Tak galaz zostanie tam gdzie jest w koncernach farmaceutycznych pod kontrola Polskiego Instytutu Farmacji.

@Amba myslisz tak jak ja :)

Opublikowano

Czy Sejm przyjmie ustawę w sprawie legalizacji marihuany w celach medycznych? Gościem był Piotr Liroy Marzec - Radio Tok fm

5:30

/admin - link wygasł/

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+