Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Nie mam wyjścia muszą być te pestki AF. ku**a mać dlaczego zawsze mam pod górę do ku**y dlaczego? Zobaczymy dzisiaj czy te banany co wczoraj pozrywałem i wymieszałem z mąką coś zapylą bo jak nie to leżę po całości.

Więc tak, jak rozgniotę na pół otwarte jajo z bananami w środku i rozetrę w palcach to mam na palcach trochę żółtego osadu przypominającego pyłek, ale chyba jest mokry. Dzisiaj posmarowałem szczyty pyłkiem wysuszonym pomieszanym z mąką żeby wodę wyciągnęła. Ile czasu trzeba czekać od zapylenia do pierwszych oznak pojawiania się nasion? Jak poznać że zapylenie przebiegło pomyślnie?

Opublikowano

Tu Ci Wiesiu nie pomogę - nie bawiłem się w to - ja tylko mały rolnik jestem  :)

Mimo to jestem bardzo ciekawy efektu i mam nadzieję , że wszystko wyjdzie tak jak sobie tego życzysz :)

Z fartem i Powodzonka

Opublikowano

Może te kilka zdjęć zachęci kogoś do komentowania. Szkoda trochę bo pusto trochę  Przejdźmy do rzeczy:

1)Świeżo pozrywane bananki (mokre nie chcą pylić, ale jak rozetrę w palcach to mam troszkę pyłku) :

med_gallery_43077_1573_246457.jpg

2)Tutaj te same bananki ale wymieszane z mąką i rozdrobnione palcem. Później ten pojemnik położyłem na zasilaczu od lampy który jest ciepły ale nie gorący. Ma 40 stopni około temperatury.

med_gallery_43077_1573_342193.jpg

3)No i dwie fotki całego boxa, lewa oraz prawa jego strona. Nie miałem niestety jak zrobić foty całości:

med_gallery_43077_1573_499581.jpg

med_gallery_43077_1573_12508.jpg

Komentujta Pany i Panie bo nudą wieje. Będzie coś z tego czy te Banany i sytuacja w boxie to ch****a totalna? Pozdro

Opublikowano

widzisz Scooby zawsze słuze pomoca.Tu Wieslaw porwal sie od razu zmotyka na slonce nie wiem ile chcial tego ziarna wyprodukowac?Mi ostatnio wystarczylo posadzenie 4 krzaczkow i jednej na hermienie by uzyskac ponad 35g nasion gdzie 10szt nasion wazy ok 0,25g wiec latwo policzyc ile bylo tych nasion i wszystko pylilem recznie pedzelkiem i raczej dokladnie tego nie robilem predzej na odpierdol jak to sie mowi :) ale nie mialem problemow jak tu Wieslaw z wilgotnoscia.

• Upvote 2
Opublikowano

@Smaku - no ruszył Wiesław od razu na głęboką wodę. Tochę się zachłysnął ;) ale myślę , że się szybko uczy chłop i jakoś zwiąże koniec z końcem. Może nowy breeder nam wyrośnie ? :)

Powodzenia Wiesiu i z fartem do finiszu :)

Pozdrawiam

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+