PisiontyWieśław Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Czyli trzymać je jak najdłużej się da mówisz. No trudno, oby coś było. Szkoda gadać, załamany ku**a jestem. Aż wierzyć mi się nie chce. Chcecie żeby to do końca doprowadzić na forum czy zwijać manele i sajonara?
PanikaGoryla Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 wiesiek ku**a wez sie w garsc twardym trza byc a nie mientkim i chce zobaczyc jak zbierasz tysiace kul z tego grow 2
Pasjonista Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ja tez chce zobaczyc filmik jak paluszkami sztuka po sztuce wydlubujesz te tysiace nasion ;-)))) "Patrz komu ufasz, patrz patrz komu ufasz!!! Sojonare nie ale harakiri tak. Chlopaki glosowanie robimy kto za sojonara paluszek w gore, a kto za harakiri paluszek w dół ;-)))))
Pasjonista Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Troche humoru trza miec w tej szarej rzeczywistosci nie. Ty to na powaznie skumales Paniko??? 1
PanikaGoryla Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Troche humoru trza miec w tej szarej rzeczywistosci nie. Ty to na powaznie skumales Paniko???Nie ale zabrzmialo gimbusiarsko haha
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Może troszku Ale czasem dobry sarkazm nie jest zły 1
Drwal Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Jestem z Paniką Scooby masz rację pod warunkiem, że sarkazm jest na poziomie No co, poniosło kolegę 2
Scooby-Doo Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 @Drwal - tu się zgadzam w 120% i właśnie dlatego napisałem dobry Ten był średnio dobry - co trzeba przyznać Panice Pilnujmy kultury wypowiedzi na naszym forum - to nas odróżnia od innych gimbusiarskich pseudo forów 2
PanikaGoryla Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 @Drwal - tu się zgadzam w 120% i właśnie dlatego napisałem dobry Ten był średnio dobry - co trzeba przyznać Panice Pilnujmy kultury wypowiedzi na naszym forum - to nas odróżnia od innych gimbusiarskich pseudo forów dobrze gada podbic mu 2
Recommended Posts