MJ_Mouse Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Też myślę, że Święta będą wyjątkowo zielone w tym roku zresztą Nowy Rok zapowiada się równie owocnie a może nawet owocniej P.S. a ja głupia sądziłam, że to będą karzełki 1
bart85 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Powiem Ci ze nie wiem jak to robisz ale ta amnesia wyglada zajebiscie. Znow od dolu w gore piekne topki... Nie wiem czemu ja nie moge do czegos takiego doprowadzic. Moze to kwestia nawozow jednak? Moze bio bizz nie sa tak dobre jednak... 2
Scooby-Doo Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 @MJ - oj będą , będą odnośnie karzełków no trudno się mówi ja się cieszę , że jest jak jest @bart85 - też nie wiem ....ale jeśli chodzi o nawozy to polecam PLAGRON Amnesia fakt wygląda ładnie tym bardziej , że jeszcze miesiąc przed nią. Ale jak zwolni miejsce dla Criticala....to uuuuu będzie się działo bo Critical to dopiero wariat 1
bart85 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 A z jakich dokladnie nawozow korzystasz??
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Ladnie rosna sativowy Critical moze kwitnac z tym pheno troche dluzej to po mamusi z Dinafemu to odziedziczyl Pozdro 2
Scooby-Doo Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 @bart85 - w tym GJ zabrakło mi jakiegokolwiek wspomagacza korzeni i jak widać nie jest źle , ale tu dobrą robotę zrobiły doniczki. Nieustanna cyrkulacja powietrza , częste podlewanie-częstrze niż w przypadku tradycyjnych donic-tu woda nie ma się gzie za3mać i przelatuje z każdej z możliwych stron Z tego co zauważyłem to korzenie są już kilka cm pod powierzchnią ziemi i lecą wszędzie gdzie mogą. Użyłem ASAHI SL 3x na głowę panienek-gdy sądziłem , że będą karzełki-w odstępach kilkudniowych , następnie były 3 opryski z McCream który jest z alg z morza norweskiego i działa jako stymulator i nawóz dolistny a zawiera: - betainy- auksyny- gibereliny- cytokininy- aminokwasy- węglowodany- kwas alginonowy- mangan- magnez- cynk Użyłem jeszcze PLAGRON TerraBloom 1podlanie w dawce 1/3 zalecanej przez producenta , 2gi raz w pełnej dawce-z tego co pamietam-do tego dodałem PK13/14 też PLAGRON'u w dawce 1/3 producenta razem z HESI BOOST-całkowicie naturalny środek od HESI który zawiera cukry roślinne i melasę. I to chyba tyle z tego co pamiętam Mam te nawozy już kilka grow'ów i jestem zadowolony. Ale gdy mi się skończą planuje polecieć jakiś full zestawik od AN jednak do tego czasu jeszcze troche minie. @smaku - no w końcu jesteś powiem Ci , że Critical rozjebał system a to , że mu się zejdzie dłużej z kwitnieniem niż Amnesi to bardzo mnie cieszy Nie wiedząc co się będzie działo dałem dwie panny do szafki a teraz chcą mi szafkę rozj.bać Więc jak Amnesia dojdzie do finiszu za jakiś miesiąć to Critical wtedy dopiero zacznie poooochnąć 1
Scooby-Doo Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Powitać Up czas zrobić Wszystko OK z panienkami. Bez zbędnego pi..olenia Dzień 38 2
MJ_Mouse Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 i nic więcej nie trzeba dodać 1
Miś Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Widzę, że choinka na święta gotowa 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 @Miś - no myśle , że Amnesia powinna się wyrobić na Wigilję
Recommended Posts