Plantator Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Roślinki piękne a prezent nowym włodażom na wiejskiej może to się już niepodobać , uważaj? hehe. MJ już wybrała swoją faworytke? a moją faworytą jest Critical od Smaka?. Pozdro? 2
Scooby-Doo Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 @MJ_Mouse - @Plantator - Critical jest jakiś inny dziwne listki ma. Zobaczymy co będzie za kilkanaście dni , bo narazie Amnesia górą 1
Plantator Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Pożyjemy zobaczymy? coś się zamyka w sobie nie naciskaj za mocno?. Na flow podgoni?. 2
Scooby-Doo Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Pewnie tak Ale pierwsza pomoc przy zdjęciu czapki u Criticala była znamienna Coś mi się zdaje , że tu nie będzie standardowo.Amnesia narazie wzorowo Dzisiaj dzień nr.9 , fotky dam w 14stym dniu Pozdrawiam 1
MJ_Mouse Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 No bez wątpienia moją faworytką jest Amnesia Critical jest o połowę mniejszy.Być może nadrobi podczas kwitnienia 1
Plantator Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Jest mniejszy bo Scorp niedość delikatny był jak ją(Critical) rozbierał ?. Ja myśle nad Critical+2.0 od Dinafem na następny grow?. Pozdro 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 @Plantator - zawsze jestem mega delikatny , jeśli chodzi o kobietki Czapeczka przykleiła się do jednego pierwotnego i tylko pomogłem delikatnie zlecieć z listka. Zobaczysz po liściach , że jakiś mutancik się szykuje (znowu) 1
Scooby-Doo Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 No dobra , zrobie małego upa W sumie miałem to zostawić na dzień 14sty panienek , ale nie będzie mnie od jutra przez kilka dni więc pomyślałem , że wrzucę dzisiaj trochę fotek Panienki spisują się OK , narazie nie ma żadnych problemów. I już wyczułem jak podlewać roślinki w tych donicach Temp. w granicy 26-28st w dzień w nocy 23-25 st. wilgotnośc ok.50% w dzień i ok.60% w nocy - mogło by być więcej , ale tragedii nie ma. Dzisiaj jest 11 dzień. Critical stara się nadgonić Amnesie , ale nie daje rady Jest z lekka zmutanciały. Zamiast 1wszej partii listków 3 palczastych wypoościł od razu 5cio palczaste i ogólnie ma troche inna strukturę liści. Ale poza tym wydaje się rozwijać w miarę prawidłowo. Dzień 11 1
Recommended Posts