zasobnik Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Witam. Ostanio zrobiłem roślince FIM. Stało się to po 5-tym piętrzę liści. Teraz mam takie pytanie. Ile musi minąć zanim będę mógł przełączyć ją na kwitnienie? Odmiana to Pure AK
Dzik Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 zależy jaki efekt chcesz osiągnąć i ile masz miejsca dał byś fotki byłoby łatwiej doradzić ja trzeba to można nawet od razu, ale jeśli masz miejsce i chciałeś wszystko zapełnić musisz poczekać
zasobnik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 chodzi mi w sumie o czas minimalny od przycięcia... Czytałem tu i tam ze FIM jest dość stresujący i nie dobrze jest od razu dawac na kwitnienie.. Myślę że poczekam aż wyjdą nowe odrosty i od razu przełącze... Zdjęcia za chwile... Dodam do tego posta co by nie dawać posta pod postem Fak ale jesem zakałapućkany
zasobnik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 Dodaje jednak foty w nowym poście, gdyż znowu powstało małe pytanie... Po podcięciu szczytu "FIM" dolne listki wyblakły jak i również szczyt który przyciąłem zmienił kolor na jasno-zielony, Wcześniej cała roślina wyglądała jak górne wiatraki na zdjęciu"4" Zdrowa, gruba i mocno zielona Rozumiem że "FIM" to stres, ale czy to normalne że przez jedną dobę tak zmieniła kolor? Z góry dzięki za wszelakie odpowiedzi i komentarze FOTY:
Dzik Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 niestety tragedia zachęcam do lektury o nawożeniu i mieszankach uprawowych
zasobnik Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 ??? Co to znaczy?? Mam ziemie Biobizz light mix i nawozy biobizz trypack. Wszystko według tabeli. wszystko szlo super do momentu obcięcia szczytu...
PanikaGoryla Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 moim zdaniem troszke za wysoko go ucieles ja bym walil tak zeby nic nie wystawalo z miejsca ciecia a ty ucioles liscie w opolowie....
zasobnik Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 uciąłem około 80% szczytu Nie chciałem zrobić Top tylko Fim
Macky Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Podlewa się w około donicy a nie w środek. Jaką wodą podlewasz i jakie ma pH ?
Recommended Posts