Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

White Dog produkuje piękne pałki. Jak z temperatura u ciebie w szafce? Ten krzaczek z out wygląda kapitalnie. Ja osobiście od tego sezonu rezygnuje z automatów bo trzeba im poświęcić mnóstwo uwagi żeby coś z nich wyciągnąć. Pozdro.

• Upvote 1
Opublikowano

White Dog produkuje piękne pałki. Jak z temperatura u ciebie w szafce? Ten krzaczek z out wygląda kapitalnie. Ja osobiście od tego sezonu rezygnuje z automatów bo trzeba im poświęcić mnóstwo uwagi żeby coś z nich wyciągnąć. Pozdro.

Toksyna temp.na razie jak nie jest mega upalnie to spoko w granicach 27-29 stopni ale przy dwoch wentylach jedny ktory wtlacza na pierwszym biegu drugi chodzi na najwyzszym i wysysa jeden otwor pasywny otwarty i mieszadlo 24h. to ze tak wyglada ten af to tylko ze szybko stracil glownego przez plesn i jakos sie nie zestresowal tylko zaczol pompowac w odrosty inne juz tak nie wygladaja raczej pompuja w glownego ale i tak stawiam na sezony narazie sciolem 6 z 36 auto i wynik marne 42g suchego najladniejsdzy z nich dal cos ponad20g ale to mikrusy byly jeszcze takich tam kilka mam ale reszta to juz bydlaki wiec tam licze na lepsze zniwa.Pozdr

Opublikowano

Gratki i smakówka Smaku☺. Możesz pisać pełnymi nazwami co dałeś z AN i czy używałeś bazy z ph

perfekt jak tak to którą.Przymierzam się do AN na powaźnie do następnego sortu.

Pozdro?

Opublikowano

Gratki i smakówka Smaku☺. Możesz pisać pełnymi nazwami co dałeś z AN i czy używałeś bazy z ph

perfekt jak tak to którą.Przymierzam się do AN na powaźnie do następnego sortu.

Pozdro?

Bazy uzywalem takiej jak na fotce z formula ph perfect

DSCF2110

i do tego Jusic Voodoo,BigBud,Bud Candy,Nirvana

Na koniec przed plukaniem Flawess Finish.

• Upvote 1
Opublikowano

Dzięki. Tarantulli,Piranii nie używałeś?Bud ignitor B52??

Wypas jest ta formuła ph perfeckt☺.

Pozdro.

B-52 to ma to samo dzialanie co Nirvana tylko ze ona chroni dodatkowo chlorofil ktory odpowiada za proces fotosyntezy. Bud Ignitor to nowosc wszedl na rynek z poczatkiem tego roku planuje uzywanie tego produktu w innych uprawach.pozdr

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+