SmakMaroca999 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 robcie co chcecie widac ulegliscie marketingowej bredni ale wasze zabawki i wasze zdanie ja swojego nie zmienie.
bart85 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dlatego przy nastepnym grow stestuje ktoreś z nawozow polecanych przez Ciebie w innym poscie Bede mial porownanie z Biobizzem
Kolesio Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @bart Tez tak mysle zeby zmieniac i porownywac. @SmakMaroca999 Masz duze doswiadczenie i wiesz co z czym sie je ale jezeli chodzi o nowicjuszy miedzy innymi mnie to biobizz przy dobrym stosowaniu i faktycznie jak niepopelnia sie za duzo bledow zawsze pomoze w uprawie a napewno jest go ciezej przedobrzyc od bardziej nawozonych odzywek...chyba ze sie myle? Sam mysle o zmianie nawozow przy nastepnym grow i zastanawiam sie co wybrac. Mam biotabs widze na Gl ze daja rade wiec napewno tego sprobuje. Moze masz cos do polecenia to napewno duzo growerow bedzie chcialo sprobowac Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 @bart Tez tak mysle zeby zmieniac i porownywac. @SmakMaroca999 Masz duze doswiadczenie i wiesz co z czym sie je ale jezeli chodzi o nowicjuszy miedzy innymi mnie to biobizz przy dobrym stosowaniu i faktycznie jak niepopelnia sie za duzo bledow zawsze pomoze w uprawie a napewno jest go ciezej przedobrzyc od bardziej nawozonych odzywek...chyba ze sie myle? Sam mysle o zmianie nawozow przy nastepnym grow i zastanawiam sie co wybrac. Mam biotabs widze na Gl ze daja rade wiec napewno tego sprobuje. Moze masz cos do polecenia to napewno duzo growerow bedzie chcialo sprobowac Pozdrawiam jakie tam doswiadczenie po prostu kocham to co robie i czerpie z tego satysfakcje Biotapsy spoko widzialem wiele relek i doswiadczeni rolnicy maja na nich piekne panny wiecej o nich nie napisze bo osobiscie nie stosuje ja tez z uprawy na uprawe przechodze jakby na wyzszy level zobaczymy do kad doprowadzi mnie to moje szalenstwo
Sasquatch Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Bart85 Zgodzę się z Tobą. Jeśli chodzi o BioBizz jest dobrą alternatywą dla początkujących ze względu na cenę. Jednak przy następnym grow chciałbym wypróbować BioTabsy lub polecane przez Smaka ATAMI. Intoksynator : FP masz ustawione 24/0 od początku?
intoksynator Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tak od samego początku 24/0
Sasquatch Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie jestem doświadczonym growerem, ale z tego co czytałem i z opinii innych growerów FP 24/0 nie jest dobrym rozwiązaniem nawet w przypadku fotoobojęnych automatów. Roślinka także musi odpocząć. Daj im parę godzin snu. Ja przy Auto mam FP 18/6 ponieważ zaobserwowałem, że wielu użytkowników korzysta z takiego systemu czasowego. Jeśli zależy ci na jak najdłuższym świeceniu ustaw 20/4. Daj im chwilkę odetchnąć po całym dniu produkowania bujnych kwiatów dla ciebie Jak chcesz to poczekaj na opinię innych, bardziej doświadczonych bo jak już mówiłem jestem świeżak
bart85 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tez maxymalnie dal bym 20/4, a optymalnie 18/6
Adamseeds@ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Też jestem zdania że BioBizz robi robotę tymi nawozami.Jakoś problemów nigdy nie było.
intoksynator Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Sasquatch: Jeśli zaczynałbym dopiero teraz to dałbym 20/4, niestety zależało mi na "czasie" więc dałem 24/0 teraz nie chce zmieniać bo boje się że coś im się poprzestawia więc zostawię jak jest.
Recommended Posts