Harnaś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nasiona: Iced Grapefruit od female seedsOświetlenie: HPS 100wFotoperiod: weg 18/6 flo 12/12Box: 40x42x50-wysokość doniczkiPodłoże: Biobizz light mixNawozy: Biobizz trypack indoorWentylacja: Wiatraczki komputeroweDodatkowe info: Pierwszy grow więc nie liczę nawet na jakieś plony będę zadowolony chociażby z 10g(O ile chociaż tyle będzie ) Pestki do wody poleciały w piątek jutro idą do boxa więc jutro jakieś foto wieczorkiem będzie Liczę na jakieś cenne rady
Harnaś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 @ItakaChodziło mi o to że doniczka jest pod boxem Mały up Tak mniej więcej to wygląda po zrobieniu wszystkiego, grapefruity jeszcze nie wyszły z pestek ale już mają po kilka cm, jak do piątku nie wyjdą to chyba im lekko pomogę.Jakieś rady, krytyka?
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Po co trzymasz je pod lampa jak nie wyszly jeszcze z gleby?Na parapet z nimi lub w inne cieple miejsce lampa ci przesuszy i nic ci nie wyjdzie po za tym strata energii i kasy.
Harnaś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wyszły z ziemi mają po 4-5cm tylko że pestki zostały na górze, próbowałem je lekko zdjąć ale się nie dało. Mogą być w tym boxie czy jednak je zabierać stamtąd ?
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 musisz zrzucic im te helmy samemu bo lampa przesuszy lupine i moga z niej nie wyjsc i sie w niej zasuszyc.
Harnaś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Okej a jak najlepiej i najbezpieczniej to zrobić?
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 zwilz spryskiwaczem chwile poczekaj i rozchyl na boki gdy sciagniesz lupinke moze jeszcze pozostac na nich cienka przezroczysta blonaka nawilz ja woda ze spryskiwacza i jesli roslina sama jej nie da rady zrzucic to delikatnie usun samemu.Powodzenia i spokojnych rak
Harnaś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Okej, dzięki to idę jak wrócę to zdam relacje
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 gdybys nie wstawial je pod zarowe od razu jak wyszly z ziemi z helmami to by bylo latwiej
Recommended Posts