Plantator Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 witam. Dzisiaj aktualizzacja :temp:29/21 stopni , wilgotosc 45/55 % troche za mala ale narazie musi wystarczyc zobacze moze cos wykombinuje i sie zmieni.Malenstwa dzisiaj maja 10 dni a nie jak podalem wczesniej roznica wynika tak jak w drugim grow czaas sortu zmieniam na czas zycia rosliny tak jak wszyscy tu.Dostaly dzisiaj papu 1.5ml/10l regulatora i 2.5ml/10l startboostera. Pozdro.
babkajanka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 podoba mi sie sprzecik, zajebiaszczo to wyglada. Byleby zdrowie sie ich trzymalo do żniw. Pozdrowki
Plantator Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wczoraj malenstwa dostaly po okolo 1l papu na donice z dodakami startbostera i regulatora. Problemy tylko z wilgotoscia mam spadlado okolo 30-40% i utrzymywala sie tak 2 dnni to stanowczo za malo. Nawilazacz nawalil i lipa byla . sytuacja juz ogarnieta wiec nie przewiduje problemow. Pozdro
bart85 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Panie foteczki jakies by sie przydaly
Plantator Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bart zdjęcia będę za tydzień ? bo jestem na wyjeździe obecnie i nie mam możliwości zrobić fotek.
Scooby-Doo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mecz wyjazdowy hehehe Czekam na fotky
Plantator Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Siemanko , przyszedł weekend i czas na ?.Powrót z meczu wyjazdowego ?. A więc maleństwa już nie są takie małe , wczoraj dostały 1.5ml/10l regulatora, 2.5ml/10l start boostera i 5ml/10l enzym+✔. Te peratura trochę za wysoka około 29 a wilgotność w normie. A oto i one: Mutant - był moim faworytem od pestki ?, chorowity byl. I reszta , Troszke się powyciągały no ale jada na 600 watowych hps green master od philipsa tylko że na lumateku dim maja teraz 400w ustawione. Wczoraj obniżyłem im lampe do około 50 cwntymetrów. Na mutancie postawiłem wiatrak , idealne miejsce dla niego ?. Info: całą wege jade ręcznie bez użycia autopota dopiero na flow włącze nawodnienie. Komontarze?, hejty?, sarkazmy? mile widziane. Pozdrowionka,? i zapraszam.
Macky Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Elegancko tylko te fotki do galerii z tabletu też da radę https://trawka.org/forum-352/announcement-23-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/
Plantator Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzisiaj został przełączony fotoperiod i leci 12/12 , bo zaczeły przesadzać z szybkością przyrostu ze zdjeciami wyżej które były robione w piątek teraz przybylo im okolo7-10cm. Wega 23 dni chyba im starczy, jakieś rady? ? Pozdro.
Recommended Posts