Gość Bio Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Slicznie ida Tez mam teraz Blue chesse'y jestem ciekawy jak u Ciebie pojdzie! Jak to ? Nie wiesz co to jest? ziemia daje zycie ale ta roslinka nie da Ci plonu wiec R.I.P
emes Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Hah, dziekowac, przegladajac growlogi nie spotkalem sie jeszcze z "chwastem" stad moje zdziwko Bio na pewno pojdzie gorzej niz u Ciebie u mnie serek jest juz najwyzszy w stawce mimo tylu problemow jakie przezyl, spore odstepy miedzy odnogami ... czy ewentualny topping mozna robic w kazdym stadium zycia rosliny ? 1.2 metra to chyba bedzie max jaki mam Pzdr
Mr.Szatan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Też miałem takiego chwasta - wyskoczył z doniczki ŁADNIEE!
emes Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam Dzien 35 [weg: 30, flo: 5] ... serka zaokraglam pod reszte Panie zaczely pic wiecej wody wiec dzis zostaly podlane ale bez nawozow - sezony po 0.5l na glowe, klony po 0.6l, ph wody: 6.4. W namiocie male przemeblowanko bo zaczelo byc gesto - lampa przekrecona o 90 stopni i nawilzacz poszedl w odstawke. Temperatura dzien: 24-27, noc: 20-21 Wilgotnosc (juz bez nawilzacza) dzien: 55-60, noc: 60-70 Problem mam z Buddha Tahoe bo jest o ok 10cm nizsza od pozostalych i nie wiem czy widzi swiatlo cala reszta przekroczyla 40cm wysokosci. Troche fotek: Serek: Chunk #1: Chunk #2: Wdowa: LCOGK: Buddha Tahoe: Tak to mniej wiecej wyglada ... teraz pytanko: czy moge wyciac te liscie ? Te natomiast "splaszczyly" sie o sciane, blisko byl nawilzacz i na scianie bylo wilgotno i wyszla ot taka kupa: Wszelkie uwagi mile widziane Pzdr
Macky Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na dolne liście nie patrz, to naturalne, jedynie LCOGK ma mutacje, niech rośnie
emes Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzien 42 [weg: 30, flo: 12] Temperatura: dzien 27-29, noc 20-21 Wilgotnosc: 50-60% Po tygodniu flo wszystkie panie okreslily swoja plec Dzis podlane po 0.7l kazda z dodatkiem Blooma i Top Maxa (wg rozpiski). Sezony juz podbijaja pod 70cm co mnie troche martwi Ogolnie chyba wszystko ok jak narazie. Chunk #1 Chunk #2 Wdowka Serek LCOGK Buddha i pierwszy mini fryzjerek Foty dzis robione na szybko i wszystko mi sie pomiksowalo wiec jesli wkradl sie jakis blad (zle podpisane zdjecie) to sorki Nie omieszkam tez zadac pytania: czy jakbym przelozyl panie do namiotu 1.2 x 1.2 x 2m to z tym moim hps'em 250w bedzie lipa jesli chodzi o swiatlo ? Pzdr
Recommended Posts