Sasquatch Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 Wczoraj przyszła kolej na Serka Ku mojemu zdziwieniu osiągną ok 40% bursztynowych triochomków. Bardzo się ciesze że przytrzymałem go jeszcze parę dni. Pięknie mocno pachniał podczas trymowania. Jeszcze nie czuje sera ale może po suszeniu i curringu to się zmieni Przez ostatnie dwa dni dużo liści zrobiło się żółtych, a na przytopowych było trochę fioletowych. Topek też lekko fioletowy. Co najlepsze TD który jeszcze żyje ten porażony też ma lekko fioletowego topka. Trzy różne roślinki z fioletowymi topkami w jednym boxie? Może to przez warunki w nim panujące? Trochę spartański box, nie uszczelniony itp. Przygotowując się do ścinki zajrzałem do suszarki na topy gdzie leżała gazeta a na niej liście i gałązki z RR a na nich niespodzianka : Topek co prawda się przesuszył ale nabiłem bongosa, zapaliłem i stwierdziłem że jest pyszny Golimy wiatraki I Trymowanie, które zajmuje chyba najwięcej czasu. Tym razem starałem się dobrze otrymować roślinki żeby mieć dużo materiału na masło. Coś co sasquatche lubią najbardziej Powiem wam że wyszła fajna kulka haszu, ale zapomniałem foty wrzucić na kompa. Główny Topek Materiał na masełko. Dzisiaj działamy Suszymy. Ok 4 może 5 dni potrzebują topy i do słoików. Dzisiaj albo jutro foty z robienia masła Pozdro! 1
greenmouse Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 panie ale apetytu czynisz całe szczęście, że ścinka na dniach
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 ładny klejacy i połyskujacy od żywicy ser
Sasquatch Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dziękuję za dobre słowo. Chees już w słoiku. @greenmouse nie martwie się o porażonego TD. Zaczął zalewać się bursztynami. Na dniach kosa. Niestety nie udało mi się zrobić masełka bo rodzinka wpadła, ale myślę, że jutro zrobię.
greenmouse Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 rób rób ja też się jutro biorę za produkcję
Recommended Posts