jan.niezbedny Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 wypas! powiedz jakim sposobem zdjęcie mojego kuzyna przedstawia Sasquatch"a? nawwt koszula jego
intoksynator Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 @Sasquatch Jestem pod wrażeniem, zajebiste planty W dniu 8.05.2015 o 14:37, jan.niezbedny napisał(a): wypas! powiedz jakim sposobem zdjęcie mojego kuzyna przedstawia Sasquatch"a? nawwt koszula jego hehe to Bubbles z "Chłopaki z baraków", swoją drogą polecam serial.
Sasquatch Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Panie Janie To jest fota Bubbelsa z Chłopaków z Baraków. Jest odcinek, w którym Bubbels twierdzi, że ich zioło wpierdala "Sraskłacz" Opalają się i puchną Brygada RR czyli RoadRunner w akcji Na fotce widać jak gałązki uginają się pod ciężarem topów. Topy są małe ale zbite i ciężkie. Kilka topów w przybliżeniu Przygotowania do OUT_2015 Bleta wypełniona ThinkDifferentem zaraz idziemy testować Pozdro!
Sasquatch Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 Dzięki! Na zewnątrz zrobiło się cieplej, to i w boxie temperatura podskoczyła. W dzień sięga nawet 32^C. Czy roślinką nic się nie stanie jeśli potrzymam je jeszcze dwa tyg w takiej temp.? Chodzi o TD#2 , jeszcze mu trochę czasu zostało.
Sasquatch Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Dzięki chłopaki! Nasionka na Out poszły do wody. Dzisiaj po robocie lece poszukać spota na regulary Możecie powiedzieć co z tą temperaturą? Myślę że powinny wytrzymać nawet przy 32stopniach bo na zewnątrz też nieraz jest gorąco i piękne krzaki rosną, ale wolę się upewnić bo jestem jeszcze świeży
Sasquatch Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Witam wszystkich Bez zbędnego pitolenia łapcie foty: Palenia ubywa w zawrotnym tempie Think Different #2 Kiedyś przez przypadek miał złamaną gałązkę w dwóch miejscach, ale trzyma się i fajny topek z niej wychodzi Topek połamańca RoadRunner Pionteczka ludziska
Recommended Posts