Sasquatch Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 sorki za jakość ale robione telefonem. Rozdzielczość też mała bo tylko tak ogarnąłem na win Phone. Jakby ktoś z modernizacji mógł poprawić żeby były duże fotki byłbym wdzięczny. Ale w końcu są foty! admin: poprawione
Sasquatch Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dzięki! Na ostatniej fotce z poprzedniego postu widać Think differenta który jest najmłodszy a przerósł wszystkie. To ten z łodygą wygiętą na kształt litery S. Starszy TD dostał dzisiaj ostatni raz Top Maxa a AK47xLowrider2 z którego pobrałem sampelka leci już na samej wodzie. A tutaj pseudo macro czyli max możliwości mojego aparatu w telefonie z soczewką od latarki i przy lipnym świetle. Ponawiam prośbę do administracji i z góry dziękuję
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 moim skromnym zdaniem troche szybko planujesz ta kose trichomy przejzyste potrzymaj choc do mlecznych.Pozdro! 1
Sasquatch Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 kosa będzie jakoś za tydzień lub dwa i tylko najstarszego i najmniejszego AK47xLowrider 2. Reszta jeszcze potrzebuje sporo czasu A ciśnienie narasta z każdym dniem. Miałem 4miechy przerwy i już się doczekać nie mogę
Plantator Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 siemanko, Ladnie i schludnie to wyglad ?, ale z kosa to ty poczekaj niecierpliwisz⌚ sie jak maloat z kosa na dworcu ?. Pozdro i z fatem do mety.
Sasquatch Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a tam kałaszka nie szkoda i tak jest najmniejszy i będzie z niego tylko pare gram, a po za tym to gratis, więc tydzień lub dwa i poczuje chłodne ostrze stali pod żebrami a pozostałe 4 damy czekają do bursztynów bo lubię jak mnie wgniata w fotel Dzięki za komentarze! Z fartem!
Macky Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a pozostałe 4 damy czekają do bursztynów bo lubię jak mnie wgniata w fotel następny grow poleć na jakiś 100% indica
Recommended Posts