Jakatora Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 siemako upa dodam po za 1.5 tygodnia bo jestem teraz na malych wakacjach cya
Jakatora Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Taki maly Up Zdjecia zrobilem pod lampa i w boxie bo jeszcze nie czas zeby podlac corki druga sprawa udalo mi sie przeslac tylko 3 zdjecia bo reszta miala za duzy rozmiar I na koniec mam do was pytanie bo dzisiaj sie sprzeczałem troche ze znajomym a nawet byl maly zakladzik o flaske a wiec moje pytanie to : -Ile rosnie outdoor?
greenmouse Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lepiej późny up niż wcale Co do zmniejszania zdjęć: paint->narzędzia główne->zmień rozmiar-> zaznaczyć okienko "wartość procentowa" potem w oknie "w pionie/w poziomie" dajesz 60% i powinno być ok (z moich doświadczeń- nie ma problemów ze zdjęciami poniżej 3MB) a outdoor: zależy od odmiany pełnosezonówka sama w sobie rośnie różnie, o ile pamiętam róznica może wynosić aż 3 tyg między poszczególnymi odmianami. No a jak wrzucisz na out auto to -jak to auto- będziesz miał plon tak samo szybko jak w indoorze
Jakatora Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 no tak wiem tylko, ze on sie sprzecza ze mna ze outdoor rosnie 7-9 miesiecy co jest nie mozliwe :Facepalm:iej Dlatego sie pytam was zebyscie powiedzieli mi mniej wiecej z waszego doswiadczenia ile rosnie.
greenmouse Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 I nie ma racji i... trochę ma. Standardowo- jak pisze itaka. Ale są również wyjątki- patrz temat:
Jakatora Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 no tak ok ale nam nie chodzilo o wyjatki tylko normalnie standardowo ile rosnie na polu
greenmouse Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Standardowo to na pewno nie jak mówi kolega tylko połowę krócej
bart85 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 ile dni mają twoje planty? dobra policzyłem sobie... wychodzi na to ze maja 67 dni twoje planty ... to powiem Ci ze jak pod tą lampą tą wyglądaja gorzej niz moje na zarowce LED 32W i dwóch CFLkach ale nie martw sie czlowiek uczy sie na bledach i nastepnym razem bedzie miod malina
Recommended Posts