Mr.Szatan Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 czyli zapowiada się wielostronnicowy temat;p (nawet jeżeli miałbym pisać sam do siebie) hehe
Mr.Szatan Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 elo! 4 dzień w kubkach: jak widać dziewuchy rosną spóźniona jest troche roślinka ze środkowego rzędu z prawej strony. Ta w lewym dolnym rogu myślałem, że się obraziła na wieczność ale jak się przpatrzyłem to i ona postanowiła delikatnie się ukazać. Czy dobrze zrobię jak potrzymam je jeszcze w kubkach do niedzieli, a w niedzielę bym już chciał przesadzić do medium docelowego? PEACE!
Gość Bio Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 No i zobacz wszystkie wychoodzą i po co te nerwy i strach ?
Scooby-Doo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie ma co się niepotrzebnie stresować .....cierpliwości a wszystko będzie OK Po3maj jeszcze kilka dni i do docelowych. Powodzenia
Mr.Szatan Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 No i zobacz wszystkie wychoodzą i po co te nerwy i strach ? jak się dziewictwo traci (i prawictwo) ;p to zawsze i strach i nerwy hehe
upp Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam . Szkoda ze nie z wacikow starowales kielki i od razu do docelowych , potem jak podrosna ciezko bedzie je wyjac z takich bukeczkow wteyd to beda mialy stres
Mr.Szatan Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 myślałem o tym ale podpowiadano mi żebym jednak wkładał do kubków. Jakby szło ciężko wyciąganie z kubków to najwyżej rozetne kubki
Gość hi2per Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 upp ma rację. od razu do docelowych się daje, ewentualnie ukorzenia się na krążkach/kostkach torfowych,kokosowych itp., po czym do docelowej z ów krążkiem/kostką dajesz
Recommended Posts