bart85 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Juz byla kosa? Pochwal sie wynikiem mokrego jaj zetniesz elegancko to wyszlo
gfarmer Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 UP - 84 dzień HARVEST w 83 dniu - wczoraj Wczoraj była kosa, oto mała fotorelacja. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć ile to waży, bo nie mam żadnej wagi w domu, oprócz łazienkowej :-) Może ktoś potafi ocenić "na oko" ? Przed trymowaniem (3 kartki A4 obok siebie) Główny top: Po trymowaniu (jedna kartka A4): Liście przytopowe po trymowaniu i "pop-corn": Bryła korzeniowa: 2
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 No i pięknie ! Gratulacje i smakóweczka Ciężko powiedzieć ile jest....nie ważne ile. Ważne , że swoje i Bio
InCornWeTrust Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Nie wiem ile to ale wyglada piknie:] Tylko mnie bardziej zacheciles ta recenzja bo tez mam klopoty z zasypianiem. Wracajac do nawozu to co mowilem to niby eko-darpol, odchody dzdzownic k. Nazywa sie Prawdziwy biohumus, pan zapewnia, ze nie jest mineralny i ma kilka rodzajow. Nastepnym razem kupie i wrzuce fotki. W kazdym razie dzieki za loga i recenzje i smacznego!
Scooby-Doo Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Według mnie wcale nie za wcześnie. Trichy o odpowiednim dla Ciebie kolorku z tego co pisałeś Jak będziesz miał moment przerwy To daj znać jak susz
Macky Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Gratuluje i smacznego życzę, pamiętaj o curringu, jest bardzo ważny
gfarmer Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wynik suszu - pół słoika. Teraz curring Dziękuje wszystkim za śledzenie - można przenieść GL do zakończonych.
Recommended Posts