Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Liście już powoli żółkną i opadają... myślę, że 2 tyg. to max ile roślinka jeszcze pożyje... No ale z drugiej strony, jedno się kończy, aby mogło się zacząć coś innego :-)

Na deser makro trichomów :P

gallery_42032_935_69442.jpg

Opublikowano

Grafmer, brawo!!! Po pierwsze ładne zdjęćie makro. Juz trichromy ciut mleczne, ale czas na cos NPK jakies 0-6-5. ja tam leje Ripen mimo złych opinii, ale ja nie palę, tylko waporyzator lub green dragon, to pewnie sie nie znam. Mysle , ze jakies 10 dni, ale najlepsze sa dobre lupki do trichromów.Pare lat temu kupiłem taką na jednym białym LEDzie i działa bez zmiany baterii do dziś. Nie pamietam gdzie, ale tanio i ma od 30 do 60 razy powiekszenie.Jak  widzisz to wiesz kiedy ciąć.Opisy kiedy ciąć są w wielu miejscach ze zdjeciami makro.

Aha, jeszcze jedno, liśćmi sie specjalnie nie martw, ze zółkną. Nie znam Herrera ,ale prawie wszystkie pod koniec tak mają. Jesli ktos wie lepiej o Herrerze , niech mnie poprawi, PLEASE. Czekam na fajny wynik i trzymam kciuki.(Tez lubię skubnąć na próbę,hehehe!  oczywiscie z dołu)

Opublikowano

Nie no, nie po to nie leje nawozów, aby na koniec z Ripenem szaleć ;) Szczególnie, że mam zamiar zrobić trochę masła konopnego... Dzięki za śledzenie GL zblizamy się powoli do końca :)

• Upvote 1
Opublikowano

Mały UP - ale bez zdjęć, bo za dużo się nie zmieniło - może wrzucę coś wieczorem. Sporo liści żółknie, główny top ma już 90% brązowych włosków, pozostałe 60%, a te z dołu nie więcej jak 20%. Czy to możliwe, że topki z tej samej rośliny dochodzą w różnym czasie? Jeśli główny top będzie już gotowy, to mogę go sciąć i pozwolić reszcze "dojść", czy zaszkodziłoby to roślince?

Opublikowano

To nie patrz na wloski tylko patrz na trichomy, jak masz mleczne to mozesz ciachac chyba ze chcesz czekac do bursztynów. Wloski zbrazowieja w 100% jak juz ususzysz rosline.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+