Kolesio Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zrezygnowalem z tego treningu nastepnym razem sprobuje jak nie bede mial automatow..obawiam sie ze dolne partie roslin nie beda dostawaly odpowiedniej dawki swiatla. Mam racje ?
Macky Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dolne partie roślin najmniej wytwarzają, więc nie ma potrzeby ich doświetlać, leć tak jak natura chciała, ona wie co robi
blues_jack Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Natura naturą technologia technologią Vito!
Kolesio Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jezeli chodzi o odleglosc szczytow od lampy-im blizej tym lepiej ? oczywiscie utrzymojac odpowiednia temperature. Temp dzien 29-27 C , noc 20-18 jest okey ?
Kolesio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dzien 5 Witam wszyskich zainteresowanych. Dzis wrzuce pare fotek roslinek. Warunki: -temperatura: Dzien 28C, noc 18-20C, wysokosc lampy od szczytow 20 cm -wilgotnosc: w granicy 70% -podlewanie: woda z kranu co 2 dzien 100ml o odpowiednim ph (lac wiecej?) -fotoperiod: 18/6 W sumie to wszystko na temat warunkow. Planuje przesadzic do doniczek docelowych 11l za jakies dwa dni i przez kolejne 14 podlewac tylko sama woda(jak czesto i jaka iloscia?) po tym okresie zaczne lac biohumusa chyba ze ktos cos poradzi to bedziemy myslec. Teraz pare fotek. Jakies wskazowki ? Wrzuce jeszcze pare fotek odnosnie ziemi jaka mam i odzywek. Prosilbym o komentarze wzwiazku z tym Ziemia Odzywki No i biohumus. Licze na wasza pomoc. Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ziemia z nawozami wiec podlewaj sama woda ok 14 dni pozniej stopniowo nawozy zaczynajac od polowy dawki zobaczysz czy nie pali roslin i podniesiesz dawke ja nawozy leje co drugie podlanie.Osobiscie Planton K jest mineralny i zostawia straszny smak bo sie ciezko wyplukuje lepiej na kwitnienie jakis tanszy z jakiegos growshopu.Pozdrawiam i z fartem!
MrFromAmsterdam Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autoflowers nigdy sie nie przesadza , minimalna wielkosc doniczek to 10 l . Pozatym odradzam wszelkich odzywek [zwlaszcza tych ktorych pokazalas na fotkach przepraszam ale marihuana to nie pelargonie ] autoflowers sa za szybkie by zrobic konkretny FLUSH zeby pozbyc sie smaku z nawozow , dodaj tylko molases z dwa tyg przed scieciem i bedzie fajny slodki smak Powodzenia !
Kolesio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 czyli jakie odzywki proponujecie? na wega biohumus styka? a na kwitnienie to juz sam nie wiem :/ moze cos doradzicie..dzieki za zainteresowanie
MrFromAmsterdam Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Sprobuj PowderFeeding z greenhouse mala saszetka starcza na 10 l a kosztuje chyba 2 zl i mozesz jej uzywac przez caly cykl , ale najlepiej nic nie uzywaj . Ziolo bez odzywek jest zdrowsze i lepiej smakuje
Kolesio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dzieki poczytam sobie o tej odzywce..a zeby bylo duzooooo ????
Recommended Posts