rs4 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 No keramzyt raczej nie pomaga w niczym. Ostatnia roslina w boxie 1
Macky Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 w przeciwnym wypadku ziemia znajdująca się na dnie doniczki stoi w wodzie z podstawki, więc występuje prawdopodobeństwo gnicia korzonków i duszenia rośliny Nie w tą stronę W autopotach mam prawie cały czas zalaną doniczkę w wodzie mniej więcej 2/4 cm, wcześniej nie miałem napowietrzania korzeni i jakoś nie gniły korzenie, wręcz przeciwnie, na samym dnie zbierały się i były bialutkie Także teoria obalona 1
Dzik Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 skoro tak to napewo masz rację, w moim przypadku jest jeszcze taka kwestia kiedy podlewam to tak żeby sporo wypłynęło dołem, to co wypłynęło wylwewam na podstawce widać ze zostają sole (może jakieś formy nawozu?) kiedy wyschnie może dziękii kermazytowi jest dystans od tych białych osadów czy może to dolomit?
Macky Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Biały osad to raczej od wody, ja nie jestem zwolennikiem keramzytu ale jak by każdy uprawiał tak samo to by nudno było
rs4 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jeszcze pare dni i scinam ostatnią, bedzie z niej 100g lekko, pomijając fakt ze mineły jej 3 miesiące niedawno myśle że to będzie jeden z lepszych wyników z AF. Jako że w boxie nie ma miejsca stoi ona na zewnatrz %-) Pare makro suszu 2
Macky Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 hehe istny sęp na światło fajnie fajnie
Gość Bio Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Haha mistrzowsko zaglada do boksu
rs4 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 ostatni ścięty, wyszło ok 220-240 mokrego nie pamiętam, ale chyba niedojrzały ogolnie jakiś niedorozwinięty nie chciało mi się go dłużej trzymać. Zero żywicy, a topy rzadkie i cięzkie nie wiem czemu. Około 65g z niego bedzie. Można przenieśc do zakończonych
Macky Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Gratuluje zakończenia i smacznego życzę
Recommended Posts