przezorny Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tak Vito, mógłbym skrócić ale nie będę miał jak zawieścić na siateczce, a tak wykorzystuje miejsce nie marnując go. Bo na samej poziomej siateczce się by na 100 % wszystko nie zmieściło, chcąc zrobić tak aby topy się nie dotykały. Myślisz, że aż 100 gram będzie ?
przezorny Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ile bedzie tyle bedzie ważne, że swoje i naturalne i już nie będzie się płacić za nie wiadomo jakie i komu !!! 2
przezorny Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 to zaszczyt uslyszenic od zawodowca takie slowa, dzieki
przezorny Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam, wszystkich. Czas najwyższy zakończyć growlog i podumować całe przedsięwzięcie. A więc jak widać po wysuszeniu wygląda tak, a ważyło tyle przy czym, będąc szczery to należy doliczyć jeszcze jakieś z 5 g, bo jeden został skonsumowany Teraz pozostaje proces curingu. Mam nadzieje, że się wysuszyło dobrze. Vito trafiłeś jak w dziesiątkę odnośnie wagi, Pojedynczko, każdy inny słoik oczywiście, a tutaj razem Myślę, że temat można uznać za zakończony, proszę administratorów o zamknięcie tematu. Dziękuję wszystkim za wsparcie, pomoc i wskazówki. Pozdrawiam!!!
rs4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 gratki, sloiki z ikei ? gdzieś widziałem takie nie moge skojarzyć gdzie
przezorny Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 wiesz nie wiem kupiłem, gdzieś na jednym z portali aukcyjnych, a raczej po za nią
Macky Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Gratuluje i smacznego życzę Temat przenoszę do zakończonych.
Recommended Posts