Macky Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mi się wydaje że większość jest przezroczysta ale bez lupy i topa w dłoni ciężko...
przezorny Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 ok teraz jestem już utwierdzony, czekam na harvest , dziękuję za wypowiedzi
Gość bongson Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Przy tych zdjęciach nie da się określić czy SA mleczne czy przezroczyste. Tak jak kolega wyżej potrzymalbym jeszcze te 9 dni i tak. Ale każdy jest kowalem swojego losu wiec rob co uwazasz 1
przezorny Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam, obserwujących. Myślę, że to ostatni up przed ścinką, którą planuję 9.01 Jakies sugestie ? Trichomy, wg. mnie jak by delikatnie mleczniejsze ale bursztynowego kolorku nie widac za bardzo,
Gość bongson Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 cierpliwość popłaca, już niewiele zostało ;D
Macky Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Malina Przygotowuj już się do kolejnego
przezorny Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 witam, 73 dzień. Oczywiście Vito, że się przygotowujemy do następnego przy czym teraz ruszymy z dwiema doniczkami 15 l. Oczywiście jeszcze przedłożę zdjęcia z harvestu. Cierpliwość zawsze popłaca, ta starożytna zasada obecna jest we wszelkich kategoriach i stopniach ludzkiego życia.
Recommended Posts