Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

post-41971-1420491373,8402_thumb.jpg

43 dzien / 15 flo.

Duzego przyrostu raczej nie ma, ale fajnie wyglada :) kondycja sie troche poprawila. jak ogladacie to foto na kompach to jest w miare ostre i wyrazne czy pixeloza?

Opublikowano

Ten moj big bang jak na automat dosyc duzo czasu potrzebuje. Kwitnac zaczal po 4 tyg, ale to tez sie opoznilo pewnie przez LST. Producent na stronie podaje ze 8-9 tyg kwitnie indoor. Jeszcze mam dwie pestki z tej odmiany wiec pewnie po scince odrazu wrzuce je dwie, akuaty do konca maja dojda i potem przerwa do wrzesnia i kompletowanie innego boxa, chyba ze fundusze nie pozwola to tylko HPSa zakupie i jakos dostosuje to pudlo co mam.

Opublikowano

Dzieki za dobre słowo :)

nastepny up zrobie za około 1-2 tygodnie zeby bylo widac roznice :) chyba, ze pojawia sie jakies problemy to wtedy bede niezwlocznie pytal, pokazywal itp ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzien 53 / Flo 25

Wszystko gra. Najwyzszy szczyt 27cm, gdyby roslina nie byla nagieta to glowny szczyt mialby 37cm :)

post-41971-1421338961,7552_thumb.jpg

Duzo jeszcze moze podrosnac? mam sporo miejsca jeszcze jak na mojego boxa h = 90cm :)

Nastepny up za okolo 7-10 dni :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+