Dzik Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 ładne kwiatki masz tu od 20g do 30g 1
Furion Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 z moich obliczen wynika ze jest tam 23,5g razem z patykami 1
Gość joker Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Pisze ten ktoremu koty zjadly boksa i rosliny haha kpina pisze ten ktory nic nie pokazał cebulak W życiu tyle nie wyjdzie? Co Ty za bzdety piszesz?! Mój ostatni S.Skunt Auto Fem też od Bulka miał ponad 142g mokrego ! Zdjęcie poniżej. Poza tym co by mi zależało? Co to ja robie po to żeby rekordy bić? Zamiast pogratulować (napisać dobre słowo) ,to piszesz jak typowy Polaczek. -Nie...niemożliwe , napewno kłamie.... hehehe tak całujmy sie w du*e wszyscy krytyka jest na wlasciwym miejscu skoro wazysz z badylami gdzie jest w h*j wody wogole z cała doniczka zważ ku**a śmiać mi się chce popatrz jeden z drugim ile jest ilosciowo to jest kartka a 4 oka nie oszukasz tak ze luzuj pory
Gość Bio Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 pisze ten ktory nic nie pokazał cebulak Nie jestem tutaj od pokazywania mozesz wejsc w moja galerie tam wszystko jest. Konstruktywna kryrtka ? Wyladowujesz swoja zlosc na ludziach bo zrobiles 2 growy w hydro ktore spieprzyles a nam mydliles oczy jakimis kotami wystarzy przyznac sie do bledu nikt Cie tutaj nie zlinczuje, Sprobowales nie udalo sie i tyle. Bez nerwow 1
Scooby-Doo Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Dzięki Wszystkim za komentarze i pozytwne opinie.Nie brakuje też złośliwości jedego z użytkowników...tylko po co ? Być może w ten sposób leczy swoje chore ambicje...? Temat na inne forum... cytując tego gościa: hehehe tak całujmy sie w du*e wszyscy krytyka jest na wlasciwym miejscuskoro wazysz z badylami gdzie jest w h*j wody wogole z cała doniczka zważku**a śmiać mi się chcepopatrz jeden z drugim ile jest ilosciowo to jest kartka a 4 oka nie oszukasz tak ze luzuj pory Hmmm...ciekawe oko.Chyba za bardzo zrobiony byłeś bo to są tam 2 kartki A4. Zresztą nie chce mi się pisać gdzie mam twoje złośliwości i twoją chęć pokazania , że jestem kłamcą....nie wkręcisz mnie w swoje jazdy. Zresztą o czym tu pisać....na sucho wyszło 24g. posiadam fotki z 5go dnia suszenia gdzie waga pokazywała jeszcze troche ponad 29.Ale po kilku dniach waga zleciała...zresztą nie tylko waga Temat pierwsza klasa ....ilościowo szału nie ma ,ale jakość...MEGA. Majęc kilka tygodni przerwy , pierwszego dnia kosztowania dałem radę zrobić tylko połowe lolka. Jutro jak będę w stanie to zapodam zdjęcia z wagi suszu w 5dniu suszenia. Dziś mam wyj..ne
Macky Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Gratuluję Temat przenoszę do zakończonych ale zostawię otwarty przez parę dni czekając na fotkę 1
Scooby-Doo Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Dzieki Vito.Naprawdę to Dzięki takim Adminom jak Ty i Ambasadorka warto coś robić dla tego forum. Jutro jak dojdę do siebie to dam ostatnie fotki...a tak nawiasem mówiąc ruszyłem ze Secial Kush'em
Macky Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Gratulacje! Pamietaj ze nie wynik sie liczy tylko droga jaka przeszedles Zycze smacznego nie ma to jak wlasne kwiatki. Czekamy na nastepny growlog.
Scooby-Doo Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzięki Wszystkim za aktywność w temacie. Na koniec jest mi przykro , bo zdjęcia finalnego wyniku (kóry wyniósł dokładnie 23,7g.) zostały usunięte z aparatu przez moją córkę....................w zamian za to zrobiła sobie kilka zdjęć Więc to by było na tyle. Jeśli chodzi o ilość , to mogło by wyć więcej. Ale jesli chodzi o moc....to petarda! Zmiata po 4-6 "kęsach" lolka. A od 2-3 dni cieszę się nową pociechą....Special Kush 1 POZDRAWIAM WSZYSTKICH (temat do zamknięcia)
Recommended Posts