PanikaGoryla Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Sprawdz ph gleby podaj wiecej informacji o podlozu nawozach wilgotnosci i temperaturze
jimmy122 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam mam pytanie chciałem zbudować boxa 1m szer. I 4m długi zawiesić tam 4 lampy hps 400w 1 duży wentylator pokojowy mieszający i tu moje pytanie jakie i ile wentylatorów wciągających i wyciągających .Również ile roślin tam zmieszczę, chciałem dać tam automaty .
xOxKxOx Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Sprawdz ph gleby podaj wiecej informacji o podlozu nawozach wilgotnosci i temperaturze
xOxKxOx Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Ph bede musial sprawdzic wwilgotnosc tez jest mi ciezko okreslic bo roslikna ma lampe w otwartym pomieszczeniu temperatura to ok 29 stopni a gleba to canna terra professional . nawoz biohumus uniwersalny ale kupilem jeszcze biopon i cos na chloroze ale nie podaje narazie bo nie wiem co.jest mojemu kwiatuszkowi
xOxKxOx Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Ph bede musial sprawdzic wwilgotnosc tez jest mi ciezko okreslic bo roslikna ma lampe w otwartym pomieszczeniu temperatura to ok 25 stopni a gleba to canna terra professional . nawoz biohumus uniwersalny ale kupilem jeszcze biopon i cos na chloroze ale nie podaje narazie bo nie wiem co.jest mojemu kwiatuszkowi
xOxKxOx Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Sprawdz ph gleby podaj wiecej informacji o podlozu nawozach wilgotnosci i temperaturze ph bede musiał sprawdzić temperatura ok 25 stopni ziemia canna terra professional nawóz biohumus uniwersalny wilgotność ciężko mi określićbo jest w otwartym pomieszczeniu nie mam miejsca na boxa
wackos98 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam. Chcialbym zapytac doswiadczonych farmerow czy moja roslinka nadaje sie do zbiorow, ? odrazu mowie , ze roslinka jest totalnym eksperymentem, dlugo stala na parapecie zanim kupilem lampe ale cos tam wyszlo . Nie chce tylko zbyt wczesnie zebrac. Dziekuje za odpowwiedzi, pozdrawiam.
PanikaGoryla Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Kup mikroskop kieszonkowy przyda sie przy nastepnych uprawach bez tego to jak wrozenie z fosow
emes Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 witam all dzis odebralem kilka panienek i jedna jakos mnie sie nie podoba czy na okolo lodygi to jakis grzyb czy co to jest ??
Lazania Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 nie przejmuj się, wygląda zdrowo
Recommended Posts