Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Zastanawiam się czy długo ci trzyma wilgotność w doniczkach pod tym keramzytem bo ja mam problem ze mi straszne spada wilgotność w boxie i hps wysusza glebe nie wiem jak to bedzie wygladało jak już beda paprotki regularnie podlewane. Na razie testowałem na sucho nasypałem tylko ziemie i przez kilka godzin testu troche wyschła.

Opublikowano

trzyma ładnie wilgotność i nie pali zewnętrznej warstwy gleby stosuje go zawsze przez piewszy miesiąc aż liście nie zasłonią wystarczająco gleby nie jestem specem ale stosuje go już pare lat i wbrew obiegowym opiniom nie miałem problemów z pleśnią

Opublikowano

ładnie sobie rosną poza jedną amnezją zeżartą przez mojego sierściucha na jej miejsce poleciały 2 big budy również od holenderskiego skuna już wykiełkowały poszły do ziemi i czekam aż wyjdą żeby dać je pod lampę

DSCF1842

Opublikowano

16 dzień od zamoczenia (amnesia + super skunk)jeden big bud nie wyszedł w sumie nic dziwnego od początku słabo kiełkował reszta ma się spoko dopóki kot jest daleko amnesia i super skunk dostały 1/2 porcji terra vega big bud dostał tylko wode coby mu nie było smutno

DSCF1862

DSCF1863

DSCF1864

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+