Sayian Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ale zapier.dala pod tym ledem mam taka sama powierzchni boksa tylko 69w CFL i tak mam problem z temperatura. 30 stopni. Najwiekszy problem to glosno pracujace wiatraczki
imaQu Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Okey nastepne zdjecia zrobie z zapalniczka dla porównania Sayian - załóż fotorelacje chętnie zobacze jak ci idzie pod cfl na takiej powierzchni. Co do głośnych wiatraczków to zajrzyj stronę wcześniej, ja sobie z nimi poradziłem teraz nie słychać nic
imaQu Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Tak to wygląda na chwile obecną. Listki u NLxM przybierają fioletowy kolor. Zapach roślinek bardzo ładny i intensywny. Zastanawiam się czy nie powycinać trochę większych liści żeby poodsłaniać lepiej kwiaty. Co o tym myślicie ? No i druga sprawa ile czasu trzymać jeszcze tego mniejszego DxM ? Odstawić nawóz i lac mu juz samą wodę ? Razem: Dwarf x Mazar - dzień 69 / 43 flo Northern Light x Mazar - dzień 70 / 44 flo 1
Kushownik Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 zaczynają wkońcu przypominać eleganckie topasy coraz bliżej z liściami mozesz zrobic tak, ze poprostu z 1-2 cm od lodygi ulamac go zeby byl skierowany do dolu, a nie oderwac calkiem, poprostu polam te ktore naprawde zaslaniaja lub wygnij jakos pod lodyge ;p nawóz bym odstawil 10-14dni przed zamierzoną kosą, flush 2x wieksza iloscia wody niz pojemnosc donicy i potem sama woda EDIT: jak jest DxM 43 dzien flo to daj im jeszcze raz lub dwa dobrze nawozów bo teraz ich potrzebuja zeby spuchnąć jeszcze, raz lub dwa i w około 50 dniu flushh jeśli kwitnie 8 tyg (60 dni lub kilka wiecej) taka moja sugestia
imaQu Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Ok w takim razie dzisiaj jeszcze obie dostały nawóz i zobacze jak to będzie wyglądało za tydzień. Dwarfa planuje ściąć najpóźniej do 10.03 (do 15 musi wyschnąć ) wiec od początku marca zaczne flusha. NL postoi nieco dłużej w boxie bo widać że potrzebuje jeszcze czasu.
imaQu Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 DwarfxMazar dzisiaj po południu (dzień 74) zakończył swój żywot Czas mnie goni niedługo mam wyjazd a chce mieć jeszcze kilka dni na konsumpcje Dużo nie będzie ale nie liczyłem na dużo bo od początku był niewielki ale bobki fajne, zbite i obsypane kryształami. NLxM został w boxie sam jemu dam jeszcze kilka dni zdjecia wrzuce w poniedziałek tymczasem fotki z kosy dwarfa:
imaQu Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 Northern Light x Mazar - dzień 77 / 51 flo Ładnie rośnie, trochę ją porozkładałem żeby każdy szczyt dostawał jak najwięcej światła. Pozatym wszystko ok dalej dostaje nawóz i przybiera sobie masy. Co do dwarfa działa super Podsuszyłem trochę na szybko i jestem naprawdę zadowolony z jakości - głowe urywa
Sayian Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 ladnie ladnie ile wyszlo ci z tego dwarfa ?
Recommended Posts