imaQu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam posadzone automaty takze zmieniac na 12/12 nie bede musiał. Podlewam co 3/5 dni (w zależności kiedy ziemia się przesuszy) po ok. 500ml na głowe odstaną minimum 3 dni wodą po całej donicy. Ph ziemi utrzymuje się na poziomie 6.8. Jak narazie żadnych nawozów nie stosowałem, postarałem się o dosyć bogatą mieszanką ziemi i sprawdza się jak do tej pory 1
Ambasadorka Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bardzo ładnie rosną tak trzymać
imaQu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak narazie nie i licze ze jeszcze troche powegują bo chciałbym ładnie zapełnić boxa
BA+ON Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 mi nie afy w 12/12 od startu kolo 18 do 20 dni sie okreslaja (amnesia 19) pozdro i niech sie wypelnia
imaQu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mija 5 tydzień Trochę mnie niepokoi to że moje roślinki tak długo zabierają się za kwitnienie bo czas na tą uprawe mam nieco ograniczony z powodu wyjazdu. NLxMazar ładnie się rozrasta i zarósł juz praktycznie cała powierzchnie donicy, DwarfxMazar idzie znacznie wolniej, nie bez powodu ten karzeł w nazwie. Roślinki 3 dni temu zostały podlane pierwszy raz nawozem na kwitnienie. Niektóre starsze liście wiatrakowe powoli obumierają ale dociera do nich mało światła i to chyba normalna kolej rzeczy. To chyba tyle, wrzucam fotki jak to wygląda na dzień dzisiejszy. Razem: NLxM - 35 dzień / 9 dzień flo DxM - 34 dzień / 8 dzień flo Główny topek:
wacek901 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 wszystko elegancko chciałem tylko polecić zamiast sznurowadeł taką linkę kosztuje jakieś 5 pln w castoramie a ułatwia życie i wygodnie się ucina
imaQu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ok dzieki za wskazówke bede o tym pamietał W sumie sznurowadła mam jedynie do podwiązania łodygi żeby nie wyrwać roślinki z ziemi podczas lst a reszte naginam haczykami z kabla miedzianego jednozylowego. Ta uprawa jest powiedzmy taką testową bo zabrakło mi kasy żeby sie profesjonalnie przygotować, następnym razem przyłoże się jeszcze bardziej
Recommended Posts