SmakMaroca999 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jeszcze te SH przegonia te MK SH na flo to speeda pokaze
Toksyna Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Rosną jak na drożdżach szybko bardzo wypełnił się box piękną zdrową zielenią Będę dalej bacznie obserwował.
Triper Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Roslinki ladne, ale fotki to sa reweacyjne. Az nie moge sie doczekac zdjec topow powodzenia w uprawie.
Ambasadorka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja również nie mogę sie doczekać zdjęć topków Grow jest magiczne, jak z dnia na dzień zerkasz i widzisz tak duże postępy A flo no to juz całkowita radość
Ambasadorka Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Up dzień 20 roślinki wydzielają charakterystyczny zapach jak widać rozwijają się bardzo szybko widok ogólny Master Kush Master Kush 2 wzrost 45 cm Pamiętacie moja małą SSH ? juz przerosła Mastera I jej większa siostra No to do następnego 2
Dzielnicowy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Czym wy je tak naprawdę karmicie, że tak szybko rosną? Może zacznę sam to łykać przed siłownią Naprawdę pięknie się rozwijają. I ten wręcz idealny zielony kolor. Podziwiam, zazdroszczę i oby tak dalej wszystko szło bez problemów.
Ambasadorka Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wszystko macie pokazane ja tylko podglądam i cykam fotki A przy okazji siłowni trzeba się już nieźle wygimnastykować by im zrobić teraz zdjęcia Codziennie podglądając je widać dużą różnice, zapach charakterystycznie piękny.
howhigh Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ten zapach to aż przez zdjęcia czuć) Czekam na kwiatki pewnie bedzie to zacny widok
Macky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Możliwe że marnowanie Co2, wentylacja i tak dosyć szybko wysysa z boksa, dodatkowo okno jest cały czas otwarte więc szybko się wymienia. Koszt nabicia butli to 28 zł, mogę sobie pozwolić na taki wydatek, tym bardziej że nie zużyłem nawet połowy jeszcze 1
Ambasadorka Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzień 24'ty jak szalone już nie długo przełączamy na flo maja juz ponad pól metra Box Master Kush I Mala SSH juz nie taka mała Druga SSH No i ziolka W boxsie jest tak gęsto i ciasno iż ciężko robić juz im zdjęcia na białym tle No nic trzeba kombinować i gimnastykować się 1
Recommended Posts