Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Widoczny kolor czerwony na łodygach to niedobór potasu (K)

Opublikowano

czerwone lodygi to braki papu. ale sa one juz pare ladnych postow temu. w pH celuj jak bebook pisze bo zle pH blokuje przyswajanie tego co najprawdopodobniej ma (czy to w ziemi czy w nawozach).

Opublikowano

Ok sprobuje jeszcze zmniejszyc i zobacze co bedzie, mam tylko ph metr od ghe (kropelki) i czasami ciezko okreslic jakie jest ph. To normalne ze kranówa najpierw ma ph ok. 7 a po odstaniu 24h ph +8?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Święta spędzone u rodziny, dwa tygodnie jej nie widziałem, dzisiaj wieczorem dodam jakieś zdjęcia (o ile żyje). Ogólnie problemy ze zdrowiem mam też ja i czasami nie daje rady się nią opiekować... .

Opublikowano

Wczoraj nie dałem rady dodac zdjec. 

Powyciągała się i poprawiłem lst. Dodałem też jedna zarowke 23w. Tydzien temu zmieniono jej naswietlanie na 12/12. Dostała tez wtedy canna flores, pk i boostera (ponoc po polowie tego co pisalo na opakowaniu) niestety jeszcze z ta lipna woda. Moja kranówka nawet odstana sie nie nadaje. Wczoraj podlałem ją cisownianka i dzisiaj jakby zdrowiej wygląda. Jaką wodę kupną moglibyście mi polecic? Przy lst podłamałem mniej więcej do połowy jednego z głównych szczytów i dlatego jest taki przyklapnięty trochę.

gallery_40296_394_2062371.jpg

gallery_40296_394_335031.jpg

gallery_40296_394_1055911.jpg

gallery_40296_394_2080318.jpg

gallery_40296_394_796897.jpg

gallery_40296_394_72550.jpg

gallery_40296_394_703825.jpg

Opublikowano

Źle ! Te nawozy za szybko podałeś. PK dajesz 3/4 tygodnie przed ścięciem, boostera tak samo nie dajesz na początku. 

Pokaż co tam się dzieje, bo canna jest bardzo mocna.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+