ananas Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 gratuluje ! super zdjecia w wysokiej jakosci oraz krzuny , kazdy pozazdrosci gj
SmakMaroca999 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 NOOOO!Ta Hashberry piekna struktura topa,pewnie zbita?Smacznie to wyglada No i fotki rewelka!Pozdr...
Macky Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Po wielu błędach GrowLog kończymy Po dwóch tygodniach suszenia zapakowaliśmy do słoików. Wynik nie jest oszałamiający, ale jak dodać do niego zdobyte doświadczenie to jestem bardo zadowolony Speed Queen ~~ 140, najprawdopodobniej była gotowa w mniej niż 55 dni kwitnienia, ale trzymałem książkowo trichomy mleczne, tydzień flusha. HashBerry ~~ 190, po sprawdzeniu kolorów trichomów okazało się że za wcześnie ściąłem, są przezroczyste, dwa tygodnie flusha. Wynik: 0,55 g/W Za dwa tygodnie damy Smoke Reporta z kilku różnych metod spalenia / spożycia 4
howhigh Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Mega kuszące te topy;) Fajne zdjęcia dobry pamiętnik ! Gratulacje. Pozdro!
Bebook Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 bardzo ładna oprawa graficzna zdjec, fajnie porobione nie byle aparatem z telefonu, az sie milo ogląda. Strasznie szybko podochodziły i boby straszne. Niewatpie ze jakosc przednia. Nastepnym razem sprobuj trzymac pałki na jednej wysokosci, no ale trening to juz niestety masa czasu, najlepiej wiec siatka. Ale wynik itak nie jest zly, raczej tyle co wychodzi wiekszosci
Kushownik Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 piękne kolorowe krzaczki na fajne zimowe wieczory ;p zdjęcia mega
Recommended Posts