uciulanygiecik Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 naturalna oznaka rosliny ze jest dojrzala jest to ze wycofuje soki z lisci, ktore to robia sie zolte. wtedy jest dojrzala na 100%. tu tego nie widac. no i pytanie czy robiles flusha wogole? jak nie to przelej przez donice wody w ilosci 3 x pojemnosc donicy i wtedy juz susza do scinki
hardcorowytyp Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 Nie robiłem flusha bo w jednej donicy sa 2 rośliny(już nigdy nie zastosuje takiego rozwiązania i nie polecam nikomu, same problemy z tym), a tej drugiej jeszcze sporo brakuje.... poza tym 3x pojemnosc donicy? to będzie jakieś 66 litrów
hardcorowytyp Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wszystkie już ścięte Końcowy wynik wszystkiego podam jak wszystko ładnie wyschnie, tym czasem fotki zaraz po ścieciu White Russian ścięty w 58 dniu, wyszło z niego nie całe 30g suchego Royal Dwarf ścięty wczoraj w 70 dniu, podam wynik gdzieś za tydzień jak wyschnie, ale myślę że będzie pokaźny jak na automata, topy były tak ciężkie że po wyciągnięciu z boxa cała roślina obaliła się na bok Pozdro
badgrass Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No ładnie Ci to wyszło pod tymi świetlówkami i dość szybko.To teraz będziesz miał jak się zrelaksować hehe Pozdr i z fartem.
hardcorowytyp Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jakie świetlówki, całe flo rosły pod hps 100w
hardcorowytyp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Można przenieść do zakończonych Z white russiana wyszło 30g Z royal dwarfa ( ku mojemu wielkiemu zdziwieniu ) wyszło aż 75g suchych bobków Czyli łączny wynik z oby krzaków to 105g W działaniu obie odmiany są do siebie bardzo podobne, typowe upierdalacze Pozdro i z fartem 1
Recommended Posts