Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Flegmy a palenie konopii indyjskich

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich :elo: Odkąd pale, a pale juz 3 lata pluje flegmami z gardła, katar rowniez utrzymuje mi sie baaaaardzo dlugo. Powiedzcie czy tez tak macie? Czy to przez palenie trawki? :?

Opublikowano

Stary u mnie poranne odksztuszanie właśnie w takich porach jak jesień i zima to norma. O dziwo na okres wiosna lato wszystko przechodzi.

U mnie w płucach to nie jest flegma a tzw alieny.. :D

Pierwsze 30 min po pobudce to masakra. Pożniej lepiej to wygląda.

Wydaje mi się, że to nie od MJ a od tytki.

Opublikowano

Hehe, a mialem juz z tym isc do doktorka ;P Przyznam ze rano jest masakra, najgorzej jak 30 min po przebudzeniu jestem w szkole i nie wypada chrząkać, wtedy jest niezla zwala - niestety trzeba polknąć ;) No to coz zakupie Vapo i za jakis czas dam wam znać czy flegmy ustąpiły ;) Bless :buch:

Opublikowano

Tak apropos to flegma też często jest obecna jak źle zaleczyłeś przeziębienie/grypę. Mimo, że nie masz już objawów to w organizmie dalej rozwijają się bakterię i odkrztuszasz zielono żółtą wydzielinę. Też chyba dużo zależy jak palisz, wiele osób co skarży się na takie problemy to na okrągło wali wiadra.

Gość FataMorgana M
Opublikowano

palac na syzbko szuszony siuwar zauwazono zwiekszona ilosc flegmy tuz po paleniu. tak samo jak przy dluzszych maratonach.

Opublikowano

Do póki odkrztuszacie to raczej nie ma powodów do obaw ;)

Baredzije martwiący może być such kaszel i niemożność oczyszczenia oskrzeli z tego wszytskligo co tam zalega....

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+