irie Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Dobra muzyka, wygodna kanapa z dużymi poduszkami , doborowe znajome towarzystwo, dobry film i dobre żarcie No i sensi oczywiście
Zibir-Zibi Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Nie ma to jak spalić blanta w środku lasu ze swoimi ziomkami
Minni Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Przede wszystkim w kameralnym gronie, dobre towarzystwo to podstawa. Reszta dzieje się sama
canna3 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 no tak jak wyżej, przyroda te sprawy. Ale będe oryginalny i dodam że kino 3D to dobra sprawa
Ambasadorka Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Dobry film, jakieś ciekawe zajęcie i dobra muzyka.
cracq Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zadymiony pokój, doborowe towarzystwo, światło przygaszone, jakaś dobra muzyka, oczywiście pyszne jedzonko na gastro, ewentualnie podróże kulinarne na masie Generalnie dla mnie od klimatów ważniejsze jest towarzystwo, choć po przypale jakoś nie przepadam za jaraniem w plenerze, bo sam przekonałem się, że niebiescy pojawiają się znikąd i jakby byli uczuleni na ten zapach, który tak kochamy Dla tego najczęściej u kogoś na lokacji, nigdy w miejscach publicznych No chyba, że to lato, okolice moich działek już spory kawałek od mojego rodzinnego miasta - niedaleko jest poligon, są działki, świeże owoce, łono natury to jest toPozdrawiam
GreenPromotor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja nie wiem jak moze być browarek. Mi browar po MJ smakuje jak piasek, nie do picia.
Wnuku Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Na wstępie Witam Moim zdaniem zależy od nastroju, wiadomo jeśli kopci się ze znajomymi, a tak jest prawie zawsze to w chłodne dni domówka, dobra muzyczka i jest jak być powinno Lato? Nie będe oryginalny- jakaś łąka, ziomki i klimacik. Ostatnio jednak, bardzo "spodobało" mi się samotne palenie... Szkiełko, jaranie muza w słuchawkach i pójść przed siebie.. Uwielbiam takie klimaty, rozmyslenia na 1000 spraw mniej bądź bardziej ważnych uważam, ze po takim paleniu bardziej rozumiem pewne sprawy. Zazwyczaj kilka następnych razy wraz z ekipą.Pozdro
prawdziwy Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 nie ma to jak las,stawik,alko,dobra szama,troche palonka oczywiscie w nie za duzym gronie;]
Recommended Posts