drin123 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 W wakacje wieczorem na działce przy grillu, świecach, muzyce z telefonu i browarkach i w domu. Raz z kilkoma znajomymi zrobilismy u mnie w domu klimat dżungli ;D poznosilismy wszystkie kwiaty z domu do salonu na podłoge, rozstawilismy plażowy namiot i jaralismy przy zielonym świetle zrobionym z lampki i zielonej bibuły to był klimat chcielismy ogarnąć jeszcze jakas mp3 z odgłosami dżungli ale jakos wyleciało z głowy ;p
siergiej86 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Stan perfekcyjności opiszę Wam tak (oczywiście ja nie jaram, tylko słyszałem że tak jest najfajniej ) : -DOM (własny najlepiej, pusty, max 1 osoba ze mna) -KONSOLA (u mnie Xbox i aktualnie gierka GTA 4) -SEX (chyba ciężko o coś milszego) -GASTRO (żarcie, dużo picia np. Schweppes, też lubie kakao hehe) -FILM (jakiś dobry filmik, serialik, najlepiej w sumie prosta komedia albo horror) -Czasem: na fazie sobie wyjść wśród ludzi na miasto, i sobie spacerować....ale to tylko jak sie znajdzie mobilizacja na ruszenie dupy hehe)
wilczek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dla mnie najlepszy klimat jest w plenerze (tym bardziej , że teraz jest zima i trzeba siedzieć na domówach) Konkretny plener , cieplutko ;d puściuc muzyke :zbakany: , konkretnie sie zbakać i po freestajlowac ;d miazga !! Ja chce LATO !!!
Ziomek_JP Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 W Zimie na chacie u kumpla + 3 nasze koleżanki co pala to Play - Stadion i przepalamy PS 2008 Miazga i filmy ogladamy a w Lecie to oczywiście browarek gdzieś na ławce i blancik jakieś wyprawki w teren Czasami jedziemy Lada Niva i katujemy po lasach ostatnio po siedzenia woda w aucie BEZCENNE
taki typ Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 lato, plener, widok miasta z gór z 3-4 ziomkami, oczywiście blancik, jakieś dobre jedzonko i dobra muza miazga
Robot Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 W lato koniecznie wypad nad jeziorko,oczywiscie na 10 juz trzeba byc z furmanki wali dobra nuta hh Ziomki i dziewuszki wszyscy rozłożeni na recznikach szama i woda obowiazkowo Kierowca ma lipe bo pic nei moze dlatego pisze woda heh No i co lolek w obieg idzie jak nie starczy to wiadro z jeziora i wylegowanie sie na sloneczku ehhhhh przypomialy sie wakacje
ZielskoGłowy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 latem to wiadomo że pali się w plenerze ale teraz wole spotkać się z kumplami u mnie na chacie, jakieś bongo później blanty, oldschoolowy rap w głośnikach, moja dupcia obok mnie, do tego jakiś jonny walker(Ale tylko troszeczke) i tak moge non stop
HarPun Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 W piękną ciepła noc u siebie w ogródku leżąc na hamaku a w ustach pyszny do tego zimny Leszek w butelce a na gastro boczek z grilla i do tego kawałeczek 3Y-Plaża
R C 3 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 w zimie jest dobrze w kanciapie przy bongo lub dobrym blancie osaczeni w 3 dobrą muzą. albo jak łapie zamułka to fajnie jest sie gdzies przejechac samochodem w jakąs dobra miejscówe z dobrym widokiem i zrolować
PaQu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Najlepiej się zadeklarować u typka w kanciapie i palić bongosy. Polecam :zbakany:
Recommended Posts