m1szcz Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dobry klimacik to : dobry wygodny fotel, spora ilość mj, jakis browarek + fajne dupy z 2 ziomkow, i pizza lub smakowity fastfood, dobry rap w tle dobra konsola xbox360 albo Ps3. To jest to co Lubie najbardziej :]
RasTafari Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja natomiast bardzo lubię zapalić ze znajomymi w lesie Albo najlepiej ognisko, wieczór, sensi i świetna rozmowa ...
Sensi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ognisko, klatka(!), z du*a, z kumplem w studio (chociaz to juz klimat stracilo bo zazwyczaj tam palimy
weeed Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja zawsze biore 2-3 ziomków, bierzemy 2-3g tematu i gramy w Pro Evo 9 na konsoli, do tego browary , jakiś food oczywiście wszystko w mieszkaniu xd
jakcha Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja najbardziej lubie zajebac oczy ze nic nie widze i pojezdzic samochodem z ziomkami ;] dobra wczutka ;]
fejkmail Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Panowie... Lightowo... ^^Nie będę powtarzał o paleniu wśród przyjaciół z piffffkie wśród natury , toż to podstawa. A Lubi ktoś z was wybrać się na przejażdżkę samochodem ( w roli pasażera ofc ) motorem czy innym autokarem byle by patrzeć na przemijający w oknie świat? To plus słuchanie muzy wzbudza u mnie niesamowite rozmyślenia z takim poczuciem euforii połączonej z miłością wewnątrz...Nie do opisania... najlepsza opcja moim zdaniem tez jak patrze jak te ulice i kamienice, wiezowce przemijaja w tle gra muzyka, czuje sie jak na filmie
Daro93pk Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Klimat: joincik, ławeczka, browarek, słoneczko to mi sie marzy :] No to jest najlepsze ;D
szefik_mj Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 @up dobrze mowisz kazde miejce dobre ino bez :pies: Ja tam wole gdzieś z kumplami ale na chacie albo grillu ( kielbaski sa zaje* na gastro )
Przemek755 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 hehe to ja sie wybije lubie przypalić sobie na rybkach, na zbiorniku rzadko uczęszczanym w środku lasu, paru kumpli, wedeczka i odgłosy natury Jak cos duzego sie złowi to ofc grill Blancik, piwko 1-2, i natura :)
Escobar Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja lubie w ciemnej czarnej skrzyni gdzie sie mieszcze tylko ja i moje bongo :D
Recommended Posts