Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

[Pomocy]Jak najprędzej oczyścicz mój organizm z THC???

Recommended Posts

Opublikowano

woda+piwo+kwasek cytrynowy+witamina C+ kwasek cytrynowy pod paznokciem przed testem

Są płyny i plastry na oczyszczenie ale to kosztuje..

A kiedy masz testy?

Opublikowano

Dzięki ratujesz mi życie !

W najbliższym czasie, możliwe, że nawet jutro.. Wiem, że to za późno na oczyszczanie ale zawsze jest jakaś szansa..

Opublikowano

Najlepiej weź sobie wsyp kwasek cytrynowy do kieszeni i dosyp do moczu. Wszystkie metody nie dają 100 procent szans ponieważ są różne testy ale zawsze jest szansa.. Jeśli masz niepalącego ziomka to weź od niego mocz.

Opublikowano
co się stało?

Nauczyciele mnie podejżewają o palenie i miałem poinformowanych rodziców i teraz moi rodzice powiedzieli, że zrobią mi test. Przed tym pytali się mnie czy paliłem a ja powiedziałem, że nie.. Mogłem się przyznać rodzicom. prz*je***e.. Jeśli szkoła się dowie, że paliłem to nie tylko moge zostać wydalony ale problemy z policją..

A jaki test można zakupić, na mocz czy śline? Rodzice powiedzieli, że kupią test, który działa do 30 dni.. A ja w ciągu tych 30 dni paliłem dość często. Jeśli ten test będzie na oczach nauczycieli (bo chyba tak sobie zażyczyli) to mam przesrane.

Opublikowano

Na śline odpada bo działa chyba tylko 30 godzin od czasu palenia(jest dla kierowców). Zrobią Ci na mocz na pewno. Najpewniej będzie załatwić mocz od ziomka.

Opublikowano

A łatwo dostępny jest taki test?

Gdyby ten na śline to elegancko.. A poradź mi jeszcze czego mam nie jeść a co mam jeść.. Dużo tłuszczów czy mało, jak z węglowodanami białkiem?

Opublikowano

Wskazany, bo podczas wysilku zaczniesz sie pocic i wydalac z organizmu toksyny, ale jesli masz test jutro, to nic Ci to nie da. Proboj z kwaskiem, a najlepiej podmien mocz na kogos kto nie pali.

Opublikowano

dodam tylko że metody dobre i sprawdzone, ale policja Ci nic nie zrobi za to, że byłeś pod wpływem baczki :D chyba że im powiesz od kogo masz to już zaczniesz mieć nie mały problem :] dlatego rób co tutaj piszą i nie daj się zrobić policjii ;) powodzenia

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+