Rafaljaracz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jeśli teraz bym wysadził na outa WR auto to doszedlby mi ? Czy wogóle nie warto bo zamówiłem pare pestek
slowczurst Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Siema. Mam pytanie. Chciałbym do boxa DR40 (40x40x120) zmieścić 4 panienki. Jaką odmiane moglibyście polecić żeby się tam pomieściła? Pozdro
zetdoen Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 slowczurst, ja do takiego boxa dałbym albo 4 automaty, albo 2 większe odmiany. Jakie ? White Widow klasyka
kay Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 sapil, jaką odmiane masz na avku ?? bo nieźle to wygląda :>>
Zielu Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Witam. Mam pytanie, jaka odmiana z AF dała by duży i dobry pod względem jakości plon?
zenek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 jak nie stać cię na ak47 auto fem to kup sobie easyryder fem (ak47xlr2), jest to bardzo dobra i mocna odmiana high typu sativa, wysokie plony i dobrze się krzaczy
LionZion Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 haha zenek wiesz, wszedlem właśnie na offtopa uprawy, bo chciałem zapytać, jakie geny przeważają w ak47xLr#2, a tu proszę, właśnie o tym napisałeś Jesteś pewny, że ten cross jest "mostly sativa"?? Jak tak to zajebiście Pozdro
badgrass Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Mam pytanie: jakie odmiany indica będą wbijały najmocniej w fotel. Chodzi o działanie stone, psychodeliczne trochę no i ciężka bania żeby była Po prostu ma miażdżyć do parteru
badgrass Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Spróbuj Sensi Star lub Nothern Lght mocne indyjki Paliłem SS w wakacje i jakoś mnie nie powaliło a był to susz z jakiegoś coffee shopu z Holandii. Tak że tu mam mieszane uczucia Northern Light natomiast jest mi obce (no chyba że paliłem nieświadomy odmiany, nabyte u dila) mam nadzieję że spróbuję w przyszłści
wsp19 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 siemanko mam takie pytanko ktora odmiana pod wzgledem mocy i zbiorow jest lepsza?? power plant czy euforia bo zamierzam wstawic ze 3 sztuki jednej odmiany na 12/12 od nasionka i chce zeby bylo dobre palonko i duzo wiadomo palic cos trzeba plaanuje doniczki z 7l nawozy hesi dobre oswietlenie i tak zeby z 30gr wyszlo:p
Recommended Posts