cheton Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No to Ty fenomen jestes, skoro potrafisz okreslic ile wyjdzie z rosliny i to na dodatek niedojrzalej
Blunt Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ma ktoś może jakieś doświadczenie z odmianą outdoor grapefruit ? Ciekaw jestem jak sobie u nas radzi, a na necie nie ma za dużo informacji. Gdzieś się spotkałem z opinią, że brakuje jej tygodnia na flo, tylko że zwykłemu grapefruitowi też brakuje ok. tygodnia. Więc po co mi w takim razie geny easy sativy w grapefruicie jak nie skraca czasu kwitnienia? ^^ Mam nadzieję, że ktoś zrozumie powyższy bełkot i udzieli jakichś informacji
LepiSie Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Prawdopodobienstwo ze sie zhermi jest znikoma i to bardziej jest uwarunkowane genetycznie.
John Doe Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Nie no, przesadziłem. 200 myślałem, ze z dwóch byłoby, ale na takiej bani byłem, ze gubiłem watek w polowie i pisałem dalej xD. BYły naprawde duze i rozkrzewione. Porównywałem wizualnie z moimi indoorami. Jasne, ze mogłoby być mniej, ale myśle, ze 100 z jednej byłoby, łącznie 2 były. Sam nie wierzyłem jak wyrosły. Był poczatek września jak ostatni raz je widziałem, a już było na nich pełno kwiatów Myślę, ze po wielkosci i wyglądzie planta juz w fazie kwitnienia mozna określić czy plon będzie spory Zreszta po co piszę to, nie mam powodu kłamać i nikt mi wierzyc nie musi . Zreszta mniejsza w to Pozdro i buch za zdrowie wszystkich
Gilbert Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Witam, doradźcie mi co lepiej teraz zamówić automaty czy normalne roślinki? Zastanawiam się bo rok temu miałem Passiona#1 jakoś późno zasadzonego, zakwitł chyba we wrześniu, był duży ale miałem z niego tylko 5g słabego palenia.
afia Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Siema,powiedzcie mi miał ktoś z was okazje testować na outdorze takie nasionka jak : Orange Bud, Amnesia, Bubble Gum,Pure Ak, The Cherch.Bardzo proszę o opinię jak się sprawowały
Quonte Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja natomiast mam pytanie, jaką odmiane byście polecili na pierwszy ScroG? Szukam czegoś bardziej sativkowego, narazie rozważam Super Lemon Haze (dobrze niby krzaczy się przy ScroGu).
repenetrator Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 jak juz napisalem niestety nie mam czasu zaglebiac sie w forum, wbijam tylko na chwile z mysla, ze ktos cos sensownego mi odpisal niestety nie pomogles mi w zaden sposob, chociaz dziekuje za odpowiedz to czekam na jakies konkretne odpowiedzi najlepiej z poleceniem juz sklepu i konkretnej marki pestek wiadomo ze sam mam swoje typy, glownie to sa biale odmiany typu ww czy wr jednak nie jestem pewny, doswiadczenia nie mam
Kuuba_24 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 możesz wybrać cokolwiek zechcesz tylko musisz wybrać sposób uprawy. nie śmierdzącej ganji nie ma ;P i tak wybierzesz to co zechcesz. z sativkowych AF polecam AK47 jednak namawiam do upraw 12/12 ponieważ nie ma takich u nas na forum. no i odmianki jakie chcesz- nawet outdoor w box'ie
Recommended Posts