Jump to content
centrummarihuany

thc-thc

ganjafarmer

THC-THC.com - Niepodważalny Lider z Najlepszą Ofertą Nasion Marihuany, Najstarszy Sklep w PL

Rother

Recommended Posts

Te pestki to chyba f2, w każdym razie raczej wczesne pokolenie - nie ma wariacji genów, w zeszłym roku wszystkie krzaki wyglądały i klepały tak samo.

Dla przykładu Passion#1 od Salvii potrafił zaskoczyć, poszczególne krzaki często różniły się od siebie zarówno wyglądem jak i działaniem - myślę że nawet sam pan S nie wie którego pokolenia pestki sprzedawał, konkret powariowane miały geny. :)

• 6 months later...

A ja w tym roku kupilem 12 sionek od thc-thc i wykielkowaly mi zaledwie trzy z czego wszystkie meskie :(

No raczej wszystko zrobione bylo dobrze bo nasionka z OP wykielkowaly prawie wszystkie a te ktore na ktore liczylem nie wyszly i bardzo sie zawiodlem 😢

A jezeli mozna to zglaszam reklamacje moze dostalbym chociaz kilka nasionek na nastepny out ?

No nie mam pojecia rok temu zamawialem takze nasionak w Twoim sklepie bo wyrosly naprawde gigantyczne planty :) Ale w tym roku nie wiem co sie stalo :(

Bez zadnych problemów temat został rozwiązany. Mogę z całą stanowczościa stwierdzic ze sklep thc-thc jest najlepszym na rynku. Kontakt ze sprzedajcym jest bardzo bardzo dobry ceny bardzo niskie. Polecam każdemu sklep thc-thc. :peace:  :peace:

• 5 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...