Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Gry - Gry online - PC - Xbox - Playstation

mr.stuff

Recommended Posts

Ja polecam zajebista gierkę Machinarium :) ogólnie trudno się od niej oderwać :)
Jestes tym małym robotem po lewej stronie na dole. moge podać linki jak ktoś chce :)
Gra na myślenie... trzeba kminić na wszystkie sposoby.W ogóle czasami sam siebie zaskakiwałem :)

• Replies 208
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

deiphobus dziękówa że wspomniałeś o tej grze crysis bo chyba bym się nawet o niej nie dowiedział :D właśnie ściągnąłem pograłem trochę i jak narazie to chyba najlepsza gra w jaką ciorałem zajebista po prostu

CoD MW2 polecam od siebie , trackmanie i Quake live przy tym też niezła wczuta :D

dobra gierka też wolfshanze coś podobnego do medal of honor które również polecam wszystkie części

ogólnie gry wojenne na pierwszym miejscu u mnie

ostatnio też grałem w hawxa jak ktoś lubi latać samolotami to polecam dość dobra gierka dużo dużo misji i samolotów do wyboru

jak coś mi się jeszcze przypomni to dam znać :D

pozdro

PS: kiedyś z kumplami w szkole na informatyce graliśmy w taką gre wyglądała trochę jak by w paincie ktoś namalował heheeh ale polegała na strzelaniu z czołgów tam się ustawiało sile strzału kąt nachylenia lufy brało się pod uwagę również silę i kierunek wiatru i sporo broni było ale pamiętam tylko broń o nazwie "nuke" i "baby nuke" hhehe jeżeli ktoś wie o jakiej grze mowie to proszę o tytuł bo przy tym tez śmiechy odchodziły :D

PS1: polecam jeszcze skoki narciarskie hehehe na zajebce fajnie się gra z ziomkami :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+