Jaskiniowiec Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Siema ja tam gram w snookera na wp bardzo polecam ciekawa gra i gram jeszcze nie online tylko przez sieć w cs hehe Cytuj
Power^of^Weed Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 wolfenstein enemy territory od 5 lat codziennie. MARIHUANA POMAGA !! I TO JAK POMAGA??!! SZOK JAK NAJLEPSZY PROGRAM do czitowania! Cytuj
JuniorS Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ciekawy temat W Hattricka gram ale już się zniechęciłem dosyć chyba z 5 sezonów w 8 lidze Ale teraz sie biorę za gre Na koncie mam 10 mln Gram w fife z 6 lat już przez neta 3 lata :] Gram też w metina Astral 39 lvl Cytuj
Kanieś Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ISS2 ! gra jest na playstation dlatego gra sie przez emulator, gra online w lidze jest cholernie wciagająca. musze powiedziec ze jestem calkiem niezly w samego iss'a gram od 8lat, a online od 3. ten kto nie grał na psx'ie ten nie zrozumie Cytuj
tomekhaha Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 kiedyś travian i the crims ...i dla fazy latające chomiki Cytuj
DoktorDawiDzior Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 A tnie ktoś w ultras game? grałem z dwa lata temu..była 2 liga ale przestałem grać bo komp był zjeb*** Cytuj
THClan Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Silkroad online- zajebista gierka online, cos typu WoW, WoW- gralem jakis czas i mi sie znudzilo , MU online, i Perfect World online tez jakis czas.. CoD2 kiedys dawno i CS oczywiscie:D najbardziej z tych wszystkich podoba mi sie Silkroad (dalej w niego gram) polecam Cytuj
Recommended Posts