Kebab Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Raz jeszcze, FILTR> WENTYL Mini zestaw wentylacyjny II Can 150m3/h 125fi >CT>PRZEWÓD>WENTYL WENTYLATOR KANAŁOWY MOC 20W fi150mm 242m3/h Cytuj
Kebab Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Witam, ponawiam pytanie , sprzet ten sam co pisalem wyzej ale nikt mi jeszcze nie odpisal. Prosze o pomoc. Cytuj
Jędrzej_Jestem Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Siema ,ja mam podobnie zrobione, tylko że zamiast:FILTR WĘGLOWY > WENTYLATOR KANAŁOWY > CT > OUT KANAŁEM > WENTYLATOR OUT MAMFILTR WĘGLOWY > WENTYLATOR KANAŁOWY > CT > OUT KANAŁEM a ten wentylator out wrzuciłem jako IN Cytuj
Kenszi Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 witam mam prosbe potrzebuje informacji na temat tej lampy co jak ile kosztuje wszystko co byscie mogli mi o niej powiedziec z gory dziekuje czekam na odp! Cytuj
BA+ON Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 pytam bo niewidze nigdzie informacji. swietlowki tneon to swietlowki niezintegrowane? potrzeba do nich balast pll? swietlowkowy. nie macie w szopie tych balastow wydaje mi sie ze tak ale prosze o (p)odpowiedz. Cytuj
badgrass Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tak potrzeba statecznik zewnętrzny. Cytuj
Macky Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tneon sama świetlówka potrzebuje statecznika, można kupić zestaw, wraz z odbłyśnikiem (oprawą). Cytuj
cheton Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tnenony fajna sprawa, do sadzonek, klonow czy matek sa w sam raz.Uzywalem i polecam, jesli ktos sie nad nimi zastanawia.Statecznik co prawda troszke kosztuje, ale za to same swietlowki taniutkie i mozna sobie zmieniac bez problemu. Cytuj
Gość Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Witam!Dawno mnie tu nie było więc szybko przechodze do konkretow bo mam pewną wątpliwość.Planuje boxa za drzwiami w pokoju gdzie szerokosc sciany wynosi niestety tylko 50cm.Lampa: Phytolite HPS Autoflowering 250w (ok 30 000lm) Odbłyśnik: Adjusta-shade 80x40cmDoniczki: Kwadratowe 9litrów [23x23x24cm]Pestki:- 2x AF Ultraviolet fem. - 2x AF Auto Wappa fem. - 2x AF Maxi Gom fem. Nawozy: Duo Grow, Duo Bloom, RipenWentylacja: 2x lazienkowy wdmuchujacy, 1x łazienkowy wyciągajacyNo i teraz pytanie. Pchac te 6roślinek w boxa 50x100 [25k lm]*? Czy może dalej od drzwi i 60x90 [27k lm]*? Czy może poszukac innego miejsca i spokojnie zrobic 70x90(100?) [31,5k lm]*? Jaka byście dali wysokość dla tych odmian? Nie planuje Scroga ani żadnych treningów poza lekkim podwiazywaniem liści. * - zapotrzebowanie na lumeny według kalkulatoraDodatkowe pytanie, to w castoramie jest taka biała (z drugiej strony kolor sklejki) cienka płyta cięta na wymiar, która stosuję sie jako tyly szaf i regałów. Wie ktos jak odbija światalo? bo nie wiem czy to mat czy połysk... Pozdrawiam Cytuj
Recommended Posts